Реклама / Ads
10| 3433 |07.03.2021 ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021

ПП „Републиканци за България“ откри офис в Пазарджик и даде старт на предизборната кампания в областта

.
Източник: ПП „Републиканци за България“
По стар български обичай – с питка, мед и сол – ПП „Републиканци за България“ днес официално даде старт на кампанията в Пазарджик и откри офиса си в областния град.
 

Водачът на листата с кандидати за народни представители, Атанас Шопов, поздрави присъстващите, като подчерта, че въпреки своята младост, вече втори мандат има не само достатъчно опит, но и смелост да се противопоставя на кмета Попов, както и на всяко комерсиално решение в общинския съвет.

 

„Дори и днес, като погледна навън към булеварда, се чувствам горд, че дърветата ги има, благодарение на още една успешна кауза, за която се борих. И допълни, че е превръщал в лична кауза борбата за училището в Паталеница, неправомерното изсичане на горите в областта, борбата срещу вдигането на данъци и такси – списъкът е дълъг, но не това е важното. Важни са правилата, които липсват. Всички искаме да живеем в държава с правила. За да работим и отглеждаме децата си тук, в България“, заяви Шопов.

 

След водача на листата, думата взе председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов. Той подчерта значимостта на регионалните проблеми, като даде пример с рудника за добив на волфрам, близо до Велинград, който, ако въпреки борбата на местните жители, бъде пуснат в експлоатация, ще компрометира региона като СПА столица на Балканите.

 

„Много често съм смятал, че партията, на която принадлежа, е алтернативата на ДПС, но днес, за съжаление виждам и разбирам, че ГЕРБ и ДПС са едно цяло“, заяви Цветанов.

 

Председателят на  ПП „Републиканци за България“ обърна внимание на управленската програма на партията и не скри възхищението си от това, че вижда толкова млади и ерудирани хора, както в листата с кандидати за народни представители, така и сред присъстващите в залата. И благодари на водача на листата Атанас Шопов и на всички, нагърбили се с тежката задача, за смелостта да се опълчат на създаденото статукво в Пазарджик.

 

С ясни, чисто човешки послания, които показваха силен дух и много интелект, се обърнаха към присъстващите и останалите кандидати за народни представители от ПП „Републиканци за България“. Техните послания заплениха присъстващите и предизвикаха аплодисменти в залата. Вероятно, защото всички кандидати - лекари, юристи, инженери и IT специалисти, не са парашутисти, както подчерта водачът Атанас Шопов, а живеят тук и сега, в държавата без правила. Те обявиха, че ще продължат да отстояват своите граждански и политически позиции и занапред.

 

ПП „Републиканци за България“ е под номер 21 за предстоящите парламентарни избори. Ето и пълният състав на кандидатите от областта:

 

1.      Атанас Георгиев Шопов – Специалист „Логистика на сигурността“ и „Стопанско управление“;      

 

2.      Веселин Панов Дундаров - IT специалист;

 

3.      Гергана Димитрова Сеферинкина - ръководител транспорт;

 

4.      Гергана Красимирова Керимова - специалист „Икономика на туризма“;

 

5.      Христо Димитров Дудов  - експерт в сферата на туризма;

 

6.      Анастасия Стефанова Георгиева – адвокат;

 

7.      Николай Димитров Динчев – мениджър;

 

8.      Любен Петров Ташев – икономист;

 

9.      Славейко Геогриев Миличин – инженер;

 

10.    Иванка Александрова Николова – педагог;

 

11.    Александър Тони Палийски – лекар;

 

12.    Дела Иванова Чардакова – филолог;

 

13.    Николай Тошков Грънчаров –мениджър;

 

14.    Дима Динчева Георгиева – юрист;

 

15.    Николай Велков Николов – инженер;

 

16.    Васил Николаев Филипов - магистър „Публична администрация“;

 

17.    Петър Николов – финансист;

 

18.    Борислав Огнянов Чобалигов – счетоводител.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3429 |07.03.2021 БСП открива предизборната си кампания със серия от събития в цялата страна . 1| 3767 |06.03.2021 ПП „Републиканци за България“- Видин откри първата си предизборна кампания . 14| 4313 |01.03.2021 ПП „Републиканци за България“ спечели местните изборите в село Николаево

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads