Реклама / Ads
5| 3193 |08.03.2021 ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021

Републиканци за България усмихнаха нежния пол на 8-ми март

.
Представители на ПП „Републиканци за България“ усмихнаха дамите, по случай празника им 8 март. И в празничния ден, женската организация на партията, подкрепена от членове и кандидати за народни представители изненадаха стотици жени в цялата страна. Освен признанието, засвидетелстваното уважение и прекрасните пожелания дамите получиха цветя и подаръци.
 

Горна Оряховица и Велико Търново


Председателят на партията Цветан Цветанов заедно с представители на листата от 4 МИР цял ден раздаваха цветя във Велико Търново и Горна Оряховица. Цветанов, който е и водач на великотърновската листа на партията, бе приветстван като добър приятел, а разговорите му с местни хора продължиха часове.


Бургас


Доброволци изненадаха дамите от община Средец с над 250 пакетчета със семена за цветя. Към всяко имаше прекрасен поздрав, лично от Общинския координатор на ПП „Републиканци за България“ - Средец и кандидат за депутат инж. Гошо Атанасов.
ПП „Републиканци за България – Средец“ пожелава на всички дами да бъдат смели в мечтите си, позитивни, щастливи и обичани.


Варна


Републиканци за България – Варна поднесоха цветя с уважение и признателност към всички, работещи дами-медици и медицински персонал от СБГАЛ "Проф. д-р Димитър Стаматов" -Варна, които ежедневно посрещат новия живот.


Видин


По повод Международния ден на жената, водачът на листата на ПП „Републиканци за България“- Видин Огнян Ценков и кандидатът за народен представител Албена Георгиева гостуваха в едно от най-големите населени места в община Видин – с. Капитановци, по покана на кмета на населеното място Десислава Иванова.


„Днес, когато разделението в обществото е прекалено голямо и обрича всяко начинание, вие сте пример за сплотеност и общи цели. Честитя ви празника от името на всички мои колеги, кандидати за народни представители от ПП „Републиканци за България“ и се радвам да ви видя отново заедно - млади и стари. Затова и Капитановци е толкова живо и приветливо място, защото сте заедно и в делник, и в празник“. С тези думи водачът на листата на ПП „Републиканци за България“ Огнян Ценков се обърна към жените от с. Капитановци, които отбелязаха 8 март със скромно тържество.


По-късно през деня, водачът на листата на партията за 5 МИР-Видин честити

Международния ден на жената и на дамите от пенсионерски клуб „Златна есен“. „Те ни заредиха с позитивизъм, добро настроение и прекрасна енергия. Розите, които подарих на дамите от свое име и името на моите колеги от ПП „Републиканци за България“ са израз на нашето уважение и благодарност към жените за силата, която ни вдъхват, за подкрепата, за това, че са до нас и ни вдъхновяват“, каза още Огнян Ценков.


Добрич


Красиви лалета поднесоха на добричлийки водачът на листата на ПП „Републиканци за България“ д-р Севдалин Куцаров и кандидатите за народни представители от листата на партията за Добричка област Николай Милков и Светослав Петков. Усмивки предизвика техният жест на внимание и уважение сред дамите в центъра на Добрич. Господата не пропуснаха и магазините и зарадваха както работещите в тях, така и всяка дама, решила да влезе, за да си купи хубав подарък за празника.


Кюстендил


ПП „Републиканци за България“- Кюстендил зарадваха с цветя дамите по случай 8 март. Представители на партията подаряваха цветя в центъра на града.
Важно е вниманието, подкрепата и обичта винаги, не само в един определен ден. Но от усмивките, които видяхме днес, сме сигурни, че зарадвахме дамите и направихме празникът им още по-цветен и специален.


Перник


Кандидатите за народни представители на ПП „Републиканци за България“ от 14 МИР-Перник направиха още по-прекрасен днешния празник на дамите в няколко населени места от областта.


Всяка жена, която се оказа около тях, получи по една червена роза в знак на уважение и признателност.


Усмивките и страхотното настроение бяха задължителни, а дамите отвърнаха с непринудени прегръдки и благодарности към целия екип.

 

Стара Загора


В днешния празничен ден представителки на Организацията на жените към ПП „Републиканци за България”, активно помага на кандидатите за народни представители в срещите им с избиратели и това посланията им да достигнат до максимален брой хора.
В международния ден на жената с малък подарък, бяха зарадвани медицинските служителки в МБАЛ „ Д-р Христо Стамболски“ в Казанлък.


Кулинарно бижу с цвете получиха от представителките на Женската организация на ПП „Републиканци за България“ в Стара Загора и от техния колега – д-р Живко Чобанов. Лекарят – анестезиолог е трети в листатата с кандидати за народни представители от 27 МИР.


Председателката на женската организация в Стара Загора, Ванина Георгиева, заедно с Петя Тенева и Веселина Събева част от листата с кандидати за народни представители изненадаха и жените от кметството в село Дълбоки и тамошното читалище „ Развитие“.


София


Честит празник, мили дами!


Рано тази сутрин с този поздрав и брандирано цвете представители на женската и младежката организация на ПП „Републиканци за България“ в районите „Надежда“ и „Връбница“ поздравиха 1000 жени. Пожеланията за здраве, късмет, сбъднати мечти и прекрасен празничен ден срещнаха благодарност и усмивки от страна на нежния пол.
По-ксъно и в следобедните часове и в други части на столицата представители на 23 МИР-София подаряваха цветя и се грижеха за доброто настроение на дамите.

 

„Заедно с Вас, ние от Републиканци за България, си представяме едно светло и проспериращо бъдеще, в което всяка една жена има своето равнопоставено място и допринася със своята индивидуалност и вдъхновяваща сила. Бъдете здрави, горди и нека усмивките не слизат от лицата Ви!”.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 3186 |08.03.2021 Навръх 8 март, Цветан Цветанов и кандидати от листата на Републиканци за България усмихнаха десетки дами в Горна Оряховица . 13| 3874 |08.03.2021 Палеж опорочи старта на предизборната кампания на ”Републиканци за България” в Червен бряг . 9| 3505 |07.03.2021 Републиканци за България –Видин: Човешкото лице на политиката . 13| 3824 |07.03.2021 Републиканци за България във Велико Търново пуснаха онлайн приложение за връзка с жителите на областта

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads