Реклама / Ads
8| 3229 |15.03.2021 ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021

Родопчанинът Павел Вълнев е уверен в успеха на Републиканци за България в региона на Кърджали

.
Източник: ПП „Републиканци за България“
Изправям се като един от вас, като горд родопчанин, роден в Девин, учил в Смолян и успял в САЩ. Това каза при откриването на офиса на ПП „Републиканци за България“ в Кирково зам.-председателят на партията Павел Вълнев.
 

„България повече не може да се управлява от джипката  и от прозореца да се раздават нашите пари. Досега бяхме мачкани от ДПС, сега сме мачкани и от ГЕРБ, и от ДПС. Благодаря Ви скъпи приятели, че заедно ще победим страха, че заедно ще постигнем един добър резултат в Родопите. Тук, където се счита, че бастионът на ДПС е непревземаем“, каза още Вълнев.

 

„Защо ГЕРБ нямат очи да се изправят пред вас очи в очи? Защо говорят само през Фейсбук и отбягват и хората, и медиите?“, попита той. „Нашата съвест е чиста. Затова сме сред вас и заедно ще направим България държава с правила“, убеден е Вълнев.

„България не прилича на европейска държава, тя вече е по-зле и от африканските републики. Нямаме конкурентна икономика, а комунистически капитализъм. Парите и държавните поръчки се раздават през прозореца на джипката. Заедно ще променим всичко това“, допълни Павел Вълнев.

 

Според него Борисов е загубил битката с пандемията, в България цари пълен хаос с ваксините и някой е длъжен да поеме политическата отговорност за това.

 

Десетки хора от Кирково се събраха за откриването на офиса на ПП „Републиканци за България“, въпреки дъждовното време.

 

.

 

„Искам да поздравя всички приятели от Кирково и Кърджалийска област за доблестта и куража, както и областния координатор и водач на листата Илия Илиев, за смелостта да се изправим срещу ГЕРБ и ДПС. За това, че имаме прекрасна листа - с  млади хора, на които искаме да дадем шанс да работят и да се развиват в България“, обърна се към хората председателят на партията Цветан Цветанов. Според него Републиканци за България и българският народ заедно водят битка за връщане на нормалността в държавата.

 

„Ще работим заедно за върховенство на закона. Ще унищожим бюрокрацията  като създадем работещо електронно правителство и работещи общински администрации. Ще работим за процъфтяващи региони и просперитет на Родопския край. Ще отстояваме нашите мерки за запазване и насърчаване на малкия, семейния и средния бизнес“, каза още Цветан Цветанов.


.

 

Истински фурор предизвика емоционалното изказване на кмета на село Велешани Севим Салиф, който е част от листата в 9 МИР-Кърджали.

 

„С генерали като Цветан Цветанов и Павел Вълнев, ние обикновените войници на Републиката сме вдъхновени и мобилизирани да водим и най-страшните битки. Водихме ги и преди за ГЕРБ. Велешани беше първото мюсюлманско село с кмет от ГЕРБ. Но Цвета Караянчева и ГЕРБ ни забравиха и обърнаха гръб. В нашето село се случиха прекрасни неща в началото. Построихме джамия, имаме и канализация. Но после те се промениха. ГЕРБ се промени и вече нищо не е същото“, каза Севим Салиф.

 

По-късно представителите на партията проведоха разговори със симпатизанти в Кърджали. Хората приветстваха с усмивки Цветан Цветанов, Павел Вълнев и водачът на листата Илия Илиев.

 

„Един от големите проблеми на Кърджали е липсата на околовръстен път и преминаващия тежък трафик през града. За решаването на този проблем работих още като областен управител. ГЕРБ само довършват един готов и договорен проект“, каза Илия Илиев.


.

 

Цветан Цветанов се поздрави и говори лично с десетки хора в Кърджали. „Много е важно да направим важен и информиран избор за бъдещето на България. През 2021 година верният избор е номер 21 в интегралната бюлетина“, убеден е Цветан Цветанов.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 3000 |15.03.2021 Павел Вълнев и Цветан Цветанов ще посетят Харманли и село Бисер . 9| 2996 |15.03.2021 Павел Вълнев: Най-големият актив на България са българите живеещи в чужбина . 10| 3217 |15.03.2021 Листата на Републиканци за България беше представена в Смолян от водача Димитър Трендафилов в присъствието на председателя Цветан Цветанов и зам.-председателя Павел Вълнев . 9| 3725 |11.03.2021 Павел Вълнев и Цветан Цветанов дадоха старт на предизборната кампания и в Кюстендилско

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads