Реклама / Ads
15| 3865 |07.03.2021 ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021

Тодор Тодоров: Цветанов никога не е поставял политически чадъри в МВР

.
Тодор Тодоров
Цветанов никога не е поставял политически чадъри в МВР. Това каза Тодор Тодоров, уважаван криминален психолог, водач на листата на ПП „Републиканци за България“ в 6 МИР-Враца, член на Изпълнителния съвет на партията и координатор на сектор „Психология, психосоциална подкрепа и грижа за психичното здраве“ в предаването 120 минути по bTV, с водещ Мария Цънцарова.
 

„Когато Цветан Цветанов беше министър на вътрешните работи, работихме страшно много, нямаше по никакъв начин „чадър“ върху този или онзи, независимо от политическата принадлежност. И повечето случаи, които бяха много тежки и социално отговорни, бяха успешни“, каза Тодоров.

 

Избира да се присъедини към Републиканци за България, защото познава председателят на партията повече от 20 години.

 

Криминалният психолог взема решение да влезе в политиката миналата година в началото на пандемията, „когато се замисля над нещата, които се случват и решава, че не може да бъде просто зрител отстрани. Преломният момент е, когато чува реклама за работа на „телефон на доверието“ за хора, които нямат квалификация.

„30 години чакаме регулация на нашата работа, а такъв закон не е приет", каза Тодоров.

 

„Не знам какво означава „бизнес партия“. В регион Враца всичко го правим със собствени усилия. Досега не сме усетили никаква помощ от никой бизнесмен“, заяви Тодоров по повод новината, че бизнесменът Павел Вълнев е дал 1 милион лева на Републиканци за България.

 

Доколкото знам г-н Вълнев не може да участва нито в законодателната, нито в изпълнителната власт. В парламента по принцип има доста бизнесмени, които хем са бизнесмени, хем народни представители“, припомни Тодор Тодоров.

„Не мисля, че Цветан Цветанов има нещо общо с декларацията на американските сенатори за България. Не е нужно да ни казват отвън какви са нещата у нас“, каза Тодоров.

 

Повод за неговия коментар беше позиция на двама американски сенатори, които критикуват корупцията в България като застрашаваща отношенията ни със САЩ. От ГЕРБ видяха в документа лобизъм и заподозряха, че роля в нея има Цветан Цветанов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 3507 |07.03.2021 Републиканци за България –Видин: Човешкото лице на политиката . 13| 3825 |07.03.2021 Републиканци за България във Велико Търново пуснаха онлайн приложение за връзка с жителите на областта . 2| 3448 |07.03.2021 Петър Кънев: На 4 април с бюлетина №4 няма да позволим четвърти мандат на Борисов . 10| 3449 |07.03.2021 ПП „Републиканци за България“ откри офис в Пазарджик и даде старт на предизборната кампания в областта

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads