Реклама / Ads
14| 3137 |23.03.2021 ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021

Цветан Цветанов: Работодателите трябва да усещат реална подкрепа, когато държавата харчи милиарди

.
Източник: ПП „Републиканци за България“
За нас е важно, при тези тежки условия за провеждане на кампания, все пак да достигнем до максимално повече хора, за да разясним конкретните мерки, застъпени в нашата управленска програма. Това каза председателят на ПП „Републиканци за България“ и водач на великотърновската листа Цветан Цветанов в единственото у нас предприятие за производство на джанти, което се намира в Павликени.
 

„За нас е важно, при тези тежки условия за провеждане на кампания, все пак да достигнем до максимално повече хора, за да разясним конкретните мерки, застъпени в нашата управленска програма. При многобройните ни срещи се вижда, че хората искат промяна. Статуквото има интерес от това избирателната активност да бъде ниска, затова призоваваме гражданите масово да упражнят правото си на глас“.

 

Цветанов, заедно с павликенския предприемач и кандидат за народен представител Фикред Ферадов и експортния директор на „Захарни заводи“, който е трети в листата - Борислав Ангелов, проведоха среща с изпълнителния директор на „Балканкар“ Венцислав Стойнев.

 

Ситуацията за бизнеса е сложна, затова е много важно, когато държавата харчи милиарди, с това наистина да се постига подкрепа и работодателите реално да я усещат, за да запазят работните места на хората, коментираха по време на срещата.

В цеховете на завода, които Цветанов и кандидатите от листата посетиха, работят над 150 човека.

 

„С номер 21 в бюлетината ще заявим желанието си да живеем в държава с правила“, коментираха в Павликени и не скриха готовността за подкрепа към своя съгражданин – предприемачът и благодетел Фикред Ферадов, който е на шеста позиция в силната и млада листа на Републиканци за Българи- Велико Търново.

 

„В листата са също лингвистът и мениджър Вероника Сивриева от Бяла черква и роденият в Павликени жител на старата столица Пламен Маринов“, припомни Цветан Цветанов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 3306 |23.03.2021 Цветан Цветанов в Захарни заводи: Политиката се нуждае от хора с капацитет, като кандидатите във великотърновската ни листа . 20| 3644 |22.03.2021 Цветан Цветанов: Велико Търново е сред най-потърпевшите райони от ковид кризата, необходима е данъчна ваканция . 16| 3235 |22.03.2021 Синът на Бжежински препоръчва статия на Цветанов и Вълнев за ”Три морета” . 9| 3227 |22.03.2021 Цветан Цветанов присъства на Света литургия, отслужвана за празника на Велико Търново

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads