Реклама / Ads
1| 9887 |16.07.2015 АРТ ДЖУНГЛА

Бащата на Хасан и Ибрахим: Свирят по сватби и това е добре!

.
Близнаците Хасан и Ибрахим не са дисквалифицирани от конкурса на "Американ Протеже" в Ню Йорк, каза по БНТ Дениз Игнатов, бащата на близнаците. Помолихме човека, който е качил клиповете в интернет, да ги махне. Търсихме ги, но ги нямаше. Не знаем кой е направил това. получихме писмо от организаторите и реагирахме, но Хасан и Ибрахим не са дисквалифицирани, уточни той и посочи причината: "Някои иска да им опетни името, завиждат им".
 

За скандала бил виновен журналистът Краси Крумов, "на който му викат Гнидата; той е националист", дословно каза Игнатов и добави, че не означавало, че трябва да харчи тези 20 000 долара, които му дал Бойко Борисов. Но не бил длъжен да се отчита пред Краси Крумов. Не съм похарчил тези пари, от тях има още и мога да се отчета на Бойко Борисов, обясни Игнатов.

 

Бащата обясни също, че децата му свирят по сватби, защото така било правилно. И Ибряма свири по сватби, а е станал голям музикант. Аз знам как трябва да се равиват те и ще продължават да свирят по сватби и тържества, категоричен е бащата.

 

Той поясни, че имало българка от полски произход – Дора Пенева-Вилчек, която искала да манипулира Хасан и Ибрахим и да печели големи пари от тях. Говорила им да оставят България, която била мизерна страна. Имаше обещания за имоти, тлъсти печалби, концерти в Ница, в Монако. Говорили сме часове по скайп, но не си е показвала физиономията. Доколкото знам живее в Ница, разказа Игнатов. Той призна, че Пенева-Вилчек е платила някои неща за синовете му, не като имала пари, защо да не плаща. Той не бил подписал документ да й връща някакви суми. Бащата на близнаците призна, че дали достъп до лична електронна поща, позволили на жената да се добижи до семейството. Тя ни иска 15 000 евро, но ние не сме подписвали договор с нея, добави той. Самата Пенева-Вилчек се включи по телефона и поясни, че имало документи за всичко, което твърди. Работя от февруари с близнаците, на доброволни начала. Написах ясно, точно и коректно, че една година ще работя без пари, поясни тя, но не уточни дали е имало подпис и от родителите. Без мен нямаше да има пътеществие до Ню Йорк и „Американ протеже”, заяви още Пенева-Вилчек. И добави, че е давала пари за участия на близнаците – за „Американ протеже” 2500 долара за такси, като преводът е направен през PayPal.

 

Денис Игнатов не отрече и призна, че такова плащане е имало. Бяхме готови да върнем парите, но не сме имали договор да връщаме пари, поясни той. Имам писмо, което съм пратила от февруари, в което уточнявам, че не мога да съм безвъзмезден спонсор, но ще кредитирам Хасан и Ибрахим и когато се намерят спонсори, ще ми върнат парите, отвърна Пенева-Вилчек. Мениджърката беше категорична, че бащата на Хасан и Ибрахим е бил единственият човек, филмирал участието на близнаците в „Карнеги хол”. Като чухте, че Бойко Борисов е дал 20 000 долара за децата, се залепихте, за да ги вземете, отговори Игнатов. Готов съм да дам отчет какво е харчено от тези пари, добави той. Не мога да върна пари на жена, която не познавам, каза още Игнатов. Тогава защо ми дадохте пълномощно да търся възможности за училище във Франция, попита тя. Като ми помогнете сега, трябва ли да ви върна аз помощта? Как да дам пари на някого, който не се появява дори, попита бащата на Хасан и Ибрахим.

Прави ли ви впечатление, че Хасан и Ибрахим вече не заекват, попита още Игнатов и благодари на специалистката, която за по-малко от месец отстранила проблема.

 

Близнаците казаха, че този скандал не им пречи и ще участват с Крисия в детската "Евровизия".

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5189 |10.06.2015 Празник на бащата във военноисторическия музей . 23| 7113 |22.04.2015 Кабинетът дава $20 хил. на талантите Хасан и Ибрахим за Голямата ябълка . 1| 9269 |25.11.2014 Почина Стефан Москов- бащата на Теди . 2| 7112 |23.11.2014 Хасан и Ибрахим с ново отличие от международен конкурс

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads