Реклама / Ads
0| 7779 |14.05.2013 АРТ ДЖУНГЛА

Бон Джоуви за сефте на българска сцена тази вечер

.
Бон Джоуви каца на софийска сцена за първи път. Американските рокаджии ще дадат старт на европейското си турне - Because we can именно на българска територия. Концертът е тази вечер на Националния стадион „Васил Левски".
 

Джон Бон Джоуви и крилатата му чета се очаква да се класират за саунд чек в последната минута, тъй като по непотвърдена информация пристигат днес в 17 часа, а шоуто стартира в 20 часа.

След концерта отново яхат аероплана и по предварителен график би трябвало да отлетят в полунощ. Фенки от клуба им обаче вчера си пускаха мухи из Фейсбук, че май щели да кацнат в понеделник вечер и трябвало да са нащрек да хукнат към аерогарата. Очаква се край стадион "Васил Левски" днес да стане лудница още от обед. Вратите отварят в четири.

Момчетата от D2 ще посрещат. Те излизат, за да загреят с по едно парче верните почитатели на бандата от Джърси за чакания от векове лайф.

"Подготовката ни е да не пием до тогава", пошегува се Митко Кърнев. Вчера той и аверите му репетираха за шоуто, но понеже имат опит от други големи европейски фестивали, са уверени, че ще се справят подобаващо. "Това е голям шанс, защото ще се случи пред българска публика. Ще свирим около половин час - от седем. Подгрявали сме за не по-малко известни банди, но на сцени в чужбина. А сега е много по-важно, чувствам го като отговорност", каза двигателят на D2 пред "Стандарт". Той и колегите му са много доволни, защото самите "Бон Джоуви" са ги избрали.

Очаква се концертът да продължи около три часа, което е равно на 25 песни с трите биса. Както винаги, рокаджиите ще закрият с Livin on a Prayer. Сам Джон е казвал в интервюта, че това парче е много специално за тях, защото е по действителен случай. Срещата му с кметицата Йорданка Фандъкова, която е известен меломан, обаче още е под въпрос. Тя със сигурност ще слуша изпълненията на рокаджиите, но дали ще има време да си размени приказка с Джон, вчера още не беше ясно.

Едно е ясно със сигурност – кметицата се е погрижила за извозването на феновете. В обхвата от 400 метра до стадиона има десет спирки на обществения транспорт, които ще са на разположение – на трамвайни линии с номера 10, 12 и 18, на автобусите с номера 9, 72, 75, 76, 84, 94, 204, 213, 306 и 604. В непосредствена близост до стадиона има и метростанция.

Притежателите на персонализирана карта за всички линии на градския транспорт могат да използват възможността за безплатно паркиране на паркинга на метростанция „Цариградско шосе” и с метрото да стигнат до стадиона. Има възможност по същия начин да се ползват и паркингите на метростанциите „Ломско шосе” и „Джеймс баучер”.

Сетлист на "Бон Джоуви"
You Give Love a Bad Name
Lost Highway
Whole Lot of Leavin
Because We Can
That‘s What the Water Made Me
Wild Is the Wind
It‘s My Life
What About Now
When We Were Beautiful
We Got It Goin On
Keep the Faith
Amen
The Fighter
Someday I‘ll Be Saturday Night
Army of One
We Weren‘t Born to Follow
What‘s Left of Me
Wanted Dead or Alive
Who Says You Can‘t Go Home
Captain Crash & the Beauty Queen From Mars
Bad Medicine

бисове
Have a Nice Day
I Love This Town
Livin on a Prayer

Сетлист на D2
100 ГОДИНИ
DEADMAN/BLACK MORNING
SEX, ЛЪЖИ & МУЗИКА
CHERRY TREE
BREAKDOWN
ТУК И СЕГА
НЕ МОГА ДА СПРА ДА ТЕ ОБИЧАМ
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 8244 |02.05.2013 "Бон Джоуви" идва без Ричи Самбора в София . 2| 8529 |24.01.2013 Българската чалга заинтригува и англичаните . 10| 8824 |23.12.2012 Българска песен набира слава в Киргизстан . 2| 23378 |10.11.2012 Паисиевата "История славянобългарска" навърши 250 г.

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads