Реклама / Ads
2| 6368 |15.07.2014 АРТ ДЖУНГЛА

ЧЕЗ превърна центъра на Благоевград в пъстра галерия

.
Централните улици на Благоевград вече са арена на изкуството и цветовете, след като над 20 ревизионни електрически табла в центъра на града бяха изрисувани по инициатива на ЧЕЗ. Автори на своеобразните картини са трима студенти в Югозападния университет „Неофит Рилски“. Инициативата е част от проекта на ЧЕЗ „Цветни улици“, в рамките на която през 2011 - 2013 г. бяха разкрасени над 100 електрическа табла в София.
 

 

„Щастливи сме, че тази красива кампания прехвърли границите на София, за да пренесе духа на позитивните емоции и в Благоевград. Важна мотивация за нас да продължим проекта бе изключителното одобрение, което той срещна от страна на столичани и гостите на града. Вярваме, че облагородяването на градската среда може да насърчи хората да пазят и допълнително да развиват градското пространство“, каза Виктор Станчев, директор на дирекция „Експлоатация и поддържане” в „ЧЕЗ Разпределение България“ АД.

 

Кампанията "Цветни улици" е част от програмата на ЧЕЗ „Инвестираме в България”, която е разработена в съответствие с дългосрочната социално отговорна политика на дружеството и има за цел да допринесе за развитието на важни сфери от социалния живот. Целта на проекта е да придаде по-артистичен, естетичен и уютен вид на градската среда, като в същото време съдейства за възпитаването на отговорно отношение към елементите й. ЧЕЗ планира да продължи да реализира подобни акции и в други градове в Западна България.

 

Повече информация за инициативата „Цветни улици“ може да бъде намерена на корпоративния сайт www.cez.bg или на микросайта на ЧЕЗ „Инвестираме в България" на адрес investiramevbulgaria.com.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6204 |22.10.2013 Музикални таланти се надпяваха в Цветната олимпиада в Благоевград . 20| 8025 |20.04.2013 Кристалина поведе хорото в центъра на Брюксел . 2| 13530 |08.01.2012 Кукери ‘гониха духове‘ и ‘молеха за прошка‘ в Благоевград

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads