Реклама / Ads
0| 5362 |18.06.2018 АРТ ДЖУНГЛА

Издателство ”Слънце” представя: BELLA FIGURA. Как да живеем, да се храним и обичаме по италиански

.
На 21 юни (четвъртък) излиза от печат книгата „Bеlla Figura. Как да живеем, да се храним и обичаме по италиански“ от Камин Мохамади. В приложените файлове Ви изпращам корица и анотация.
 

Журналистката Камин Мохамади е с блестяща кариера в модни и лайфстайл списания. Но връзките ѝ с мъжете са мимолетни, а голямата ѝ любов не завършва щастливо. По пътя на успеха се сблъсква със завист, предателства, безразличие, използване.

 

Постепенно натрупва килограми и въпреки помощта на изтъкнати диетолози и най-отбрани храни, нищо не може да ѝ върне предишната елегантна фигура. Нито пък радостта от живота. Изтощена, тя загубва и престижната си и доходна работа.

 

Спасително се оказва пътуването й до Флоренция, където приятели ѝ разкриват италианския принцип за живота – BELLA FIGURA. Става дума не само за елегантната осанка, но и за жестовете, походката, мислите, които те спохождат. И не на последно място цялостната среда, която обитаваш и сам преобразяваш по вкуса си, за да бъде всичко около теб красиво и приятно. 

 

  Камин открива пресните плодове и зеленчуци на флорентинския пазар, научава различни рецепти. Постепенно самочувствието ѝ се възвръща, килограмите се стопяват, а любовта я намира сама. Камин осъзнава, че консуматорството, което е проповядвала от страниците на лъскавите списания, вероятно е най-големият враг на хората. 

 

За авторa:

Камин Мохамади е родена в Иран, но на десетгодишна възраст заминава с родителите си за  Великобритания. Тя е известен журналист с публикации в „Таймс", „Файненшъл Таймс", „Харпърс Базар", „Мари Клер" , „Гардиън". Сътрудничи на Би Би Си, „Ченъл Фор" и редица американски радиостанции. В момента живее в Италия.­­­­

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4892 |15.05.2018 Издателство ”Слънце” представя ”Рецепти за любов и убийства” от Сали Андрю . 0| 6505 |28.03.2018 Издателство ”Слънце” представя ”Между сянката и светлината” от Силви Вартан . 0| 6716 |19.03.2018 Очаквайте на 22 март от издателство ”Слънце”, ”Сатаната и неговите демони” от проф. Дечко Свиленов. . 0| 5082 |14.11.2017 Очаквайте на​ ​17 ноември ​(​петък ) ​от издателство „Слънце“​:​ „​​​ПАРИЖ, МОЯ МЕЧТА “ от ​​Кейт Бетс

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads