Реклама / Ads
4| 8738 |09.12.2017 АРТ ДЖУНГЛА

Ламбо на 75: Синът ми се жени днес, политиката е като любовница

.
Стефан Данаилов-Ламбо
Холивуд е мачта за много хора. Не светеше така, както сега. Не беше този лъскоч. Идваха от време на време европейски филми, много малко американски. Не бих сменил нито професия, нито поведение. Това каза актьорът Стефан Данаилов, който на днешния ден навършва 75 години по НТ.
 

Не мога да посъветвам студентите да бъдат като мен. Мога да посъветвам сина си, който се жени.  Изпратих му писмо, в което написах, че докато дишам, моето сърце ще е отворено за теб. Един мъж , която ще създава семейство, трябва да има морал. Нямаше да отида на сватбата. Изненада ме малко преди месец, че точно на 9 декември ще се ожени. Почна да замязва на мен като характер. По едно време не ми харесваше никак. Той е милозливо дете, готов е веднага да помогне.

 

Медицина ще учи, макар и на 32 години. Радвам се, че се насочи към някаква посока. Направих равносметка много преди книгата. Целият период е бил равносметка в тези тежки години. Аз съм чист пред себе си и оня горе. Най-тежки бяха онези дни, в които чаках резултати от биопсията. Жена ми и тя полудя. Чакаш присъдата. Никога не съм се интересувал какво е моето заболяване. Всеки разговор със сина ми завършва с: Обичам те татко. Младите хора ежедневно демонстрират любов към мен. Тази енергия ми дава тонус.

 

Лежа си в събота вечер и викам: Гледай пък кво  ме наказа този отгоре?! Викам си: Сега бих отишъл в една кръчма. А като отида, не мога да пия, щот  краката не ме държат. Сега имам всичко, но не мога да реализирам мечти, които си имал някога. Мечтаех да си ходя на морето всяка година и като дойде есента: Айде , Марийче , тръгваме да видим света. Нищо от това не се случи. Сега искам да видя как ще се реализират внуците, Владо , племенници .

 

Политиката е повече флирт, отколкото любов. Не е за всеки. Не обичам думата политика. Никога няма да чуеш да кажа: Аз като политик... Бил съм експерт. Голяма работа, че ме возят на беемве. Искам от сърце да помогна на партията и Корнелия Нинова, защото вярвам, че сме социална партия. И че искам живота на хората да бъде по-добър. Служил съм на партия, а не тя на мен. Вбесявала ме е, страшна е, като любовница. От време на време се опитваше да ме избягва.

 

Никога не съм използвал фразата: Ти имаш страшни очи. Тя е смешна, като решиш да я използваш- и айде да те няма. Приятели, не се издавайте свалките, когато имате похождения на жени. Жена ми е голямата любов. Всичко е свързано с нея. Като загубиш нещо, тогава го усещаш. Без нейното присъствие е страшно. Мери много се ядосваше, че не сядам да напиша една книга. Ако вижда отгоре, сигурно ще е много доволна, че е станала добре книжката.  

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5024 |21.10.2017 Синът на Златистия остава в ареста зради стрелба, той съжали за случилото се . 0| 5588 |18.10.2017 Синът на Кадафи влиза в политиката . 1| 4460 |18.09.2017 Синът на убития във Виноградец Наско Тонкев остава в ареста

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads