Реклама / Ads
12| 7107 |28.06.2014 АРТ ДЖУНГЛА

Лили през смях:Имала съм костенурка, за да меря живота си с нея

.
"Много често се смея и на себе си, имам чувство за хумор. Подигравам се на себе си пред огледалото. Казаха ми, че съм си купила костенурка и съм наблюдавала себе си в нея, колко ще живее. Карбовски ми каза, че чул, че съм си купила орел, за да може като костенурката умре, да наблюдавам колко ще живее той" Това разказа с усмивка поп звездата Лили Иванова в предаването "120 минути" по Би Ти Ви.
 

"Още се вълнувам как ще ме приеме публиката, дали ще ме аплодира. В живота ми от нищо не съм се главозамаяла. Винаги съм стъпила здраво на краката си", каза примата.

Тя изрази съболезнования към близките на загиналите във варненския квартал "Аспарухово" и Добрич. "Още по време на комунизма се създадоха закони срещу незаконното строителство, но те не се спазват. Всички ние имаме някаква вина", коментира звездата. Тя бе категорична, че много често журналистите й задавали глупави въпроси.

"Когато бях на 5-6 години, баща ми ми показа една цигарена кутия, на която пишеше "България". Каза ми, че това е най-хубавата държава в света. Когато започнах да пея в чужбина, имах предложения да остана в Хамбург. Никога не съм имала колебания дали да напусна България. Аз имам отговорност към всички най-близки. Не можех да позволя да унищожат най-близките ми хора. Пяла съм на много езици, но родният език с нищо не може да се замени. Не мога да изразя на друг език моето чувство", каза звездата.

"Баща ми и майка ми ме научиха на честност, никога да не лъжа и да крада. Никога не съм видяла те да се нагрубят. Никога не ми е удрян шамар, не са ми се карали, не са ме наказвали. Аз съм знаела винаги като инстинкт как да постъпя", категорична бе Лили.

Тя обаче с усмивка каза, че после животът започнал да й удря шамари. "Това, което ме интересува, е, дали аз не съм засегнала някого, дали не съм обидила човек", продължи голямата Лили Иванова. Тя заяви, че може да се разсмее от глупостта на някои хора, често се случвало това.


Тя имала презрение към жълтите медии, които се тровили от това, че тя не им обръщала внимание. "Те имат жълти души, които са отровени. Аз имам чиста съвест, никога няма да вляза в спор. Никога не съм се чувствала самотна, глупакът е самотен. Търся само тишина. В моя дом дори музиката се слуша тихо. Ако някой дойде, няма да чуе никакъв шум", каза певицата.

"Никога не съм се смятала за красива", призна откровено Лили. Тя бе категорична, че винаги мисли какво ще се случи напред. Никога не избирала градове, търсила да има добра зала, която да е от 700 места нагоре. "Бих отишла навсякъде и в по-малки зали, но трябва да се намери спонсор, който да поеме осветление и други подобни нужди. Себе си се слагам на последно място", обяснява звездата.

"Всеки ден се меря в къщи, ако съм със 100 грама отгоре, това за мен е пагубно. Много внимавам какво ям, взимам енергия от шоколада. Никога не съм пила, никога не съм и пушила", признава певицата. "Със стреса се боря чрез убийствения ми характер. Могат само да ми завиждат за него", радва се певицата.

"Кой колко е велик и вечен, ще се реши след нас. Човек трябва да се доказва постоянно", завърши Лили Иванова.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 8689 |07.05.2014 Продадоха "Лилии" на Моне за 27 млн. долара . 0| 6701 |27.02.2014 Тънък дъжд вали през прозореца на поезията . 7| 8520 |14.02.2014 Аплодисменти за "Любов в операта" на Лили Иванова . 9| 6738 |07.02.2014 Лили в операта се изкупи светкавично

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads