Реклама / Ads
3| 7122 |29.11.2015 АРТ ДЖУНГЛА

В. Маринов: От догодина ще синхронизирам танците си с балета

.
Веселин Маринов
Вицът е истински, когато има аморална нотка. За това няма да разкажа чистички вицове за мен. Това каза шегувайки се изпълнителят Веселин Маринов по НТВ.
 

 Той се изказа и по международните проблеми: Притеснително е. Животът не е същия. Номерата на големите сили да си разпределят оръжие, това е страшно. Сега се уплаших. Тази безконтролност, започвам да се притеснявам от тези гета. Опасни хора, буйна работа. Всеки ден очаквам да ни се случи нещо, такива атентати. Бях при баща ми и майка ми, когато баща ми каза: Голяма беля е станала, десетки хора са убити в Париж. Ще го чуем по телевизията. Аз съм пял световни  хитове на френски, но на мен не ми отива да се лигавя, а аз не мога. На немски ми е било добре. С годините свикваш и ти се струва нормално . Добро отношение имам към руснаците. Ако разчитаме на Джон, по-добре Иван да ни помогне. 

 

Не мога да лъжа. Веднъж един митничар ме хвана със 100 долара. Осъдиха ме на 700 лева, после спечелих награда на фестивал. Не мога да вляза в политиката. Аз съм много чувствителен. Имал съм предложения, не е едно и две. Цветанов никога не ми е предлагал такива места. Предлагаха ми да стана депутат от БСП . Кой ли по едно време не беше депутат. Харесва ми само Цветан Цветанов. Моите приятели се малко, харесваме се по единомислието.

 

Мога да му звънна през нощта , но не съм го правил. Цветанов е особена фигура, той е тотално почтен в политиката, съхрани се като човешки стойности. Миналата година пропусна концерта, но след 5 минути ми се обади да каже, че е пристигнал от чужбина. При мен няма ритуали преди концерта. Няма време. Всеки го подпитваш да не забрави нещо, това са 250 човека, от които зависи този концерт. От догодина ще започна да синхронизирам танците с балета. Догодина концертът ми ще бъде в Арена Армеец  заради годишнина. Навършвам  35 години на сцената. Аз не искам да се правя на бял негър. Обичам боб, кюфтета.  Искам да съм такъв, какъвто съм.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 9684 |28.11.2015 Момиче от Елин Пелин е новата „Мис България“ . 1| 6044 |27.11.2015 Христо Мутафчиев и Станимир Гъмов идват със „За теб” в Театър Азарян . 16| 7812 |27.11.2015 Скандално! Актьорът Славчо Пеев "опраскан" с 4000 от "Топлофикация" . 0| 6748 |26.11.2015 24-часов телевизионен канал ще рекламира България в Европа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads