Реклама / Ads
0| 6289 |07.05.2020 АРТ ДЖУНГЛА

Неочаквана комбинация: „Guns N'Roses“ и Джеймс Патерсън издават детска книжка

.
Източник: James Patterson Books
Американската рок банда „Guns N'Roses“ обяви издаването на… детска книжка с картинки, кръстена на рок класиката им „Sweet Child O' Mine“. Тя е написана от признатия автор на трилъри Джеймс Патерсън и кръстена на емблематичния им хит.
 

58-годишният фронтмен Аксел заяви, че първоначалната му идея е била съсредоточена върху „страшна приказка за наркотиците“.

 

Невероятната колаборация на Аксел Роуз и момчетата от групата му, съвместно с хитовия писател, е вдъхновена от Мая и Наталия, дъщеря и племенница на мениджъра на американската рок група, Фернандо Лебеис, съобщава БНР.

 

Той казва в изявление: „Моята сестра и аз имахме късмета да можем да гледаме дъщерите ни да растат по време на турне с групата. Самите ние сме част от семейството на Гънс повече от 30 години... и да можем да пренесем това в детска книжка е наистина специален и забавен етап от живота ни.''

 

Джеймс добавя: ''Като дългогодишен фен на „Guns N'Roses“, аз съм развълнуван да си партнирам с групата, за да оживя тяхната известна хитова песен на страниците. „Sweet Child O' Mine“ е история, която знам, че децата ще обичат да четат и заедно с родителите си ще обичат да пеят парчето, чието име носи.''

 

В нея може да се види текста на рок класиката от емблематичния LP от 1987 г., "Appetite for Destruction", адаптиран към история, подходяща за детските уши и очи.

Песента и нейната оригинална музикална видео концепция обаче далеч не са подходящи за деца.

 

Книжката трябва да излезе на 1 септември и е илюстрирана от Дженифър Зивойн. На корицата на книгата е изобразен баща с китара над гърба и дъщеря му, които вървят по прашен път със слънчогледи около тях.

 

Междувременно басистът на рокерите Дъф Маккагън, наскоро спомена, че те „работят усилено“ върху „нови убийствени неща“.

 

Рок легендите продължават своя напредък от първия си албум с оригинална музика от 1991 г. „Use Your Illusion I“, с участието на членовете басистът Дъф, китаристът Слаш и вокалистът Аксел.

 

Ето го и самото страхотно парче „Sweet Child O' Mine“.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5972 |07.05.2020 Новият графит на Банкси представи медиците като супер герои . 2| 5981 |07.05.2020 Днес отбелязваме Деня на радиото и телевизията . 5| 7361 |05.05.2020 Обявиха кой печели наградите ”Пулицър” . 2| 6824 |04.05.2020 Отбелязваме Деня на ”Междузвездни войни”, но неофициално

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads