Реклама / Ads
5| 7402 |10.10.2012 АРТ ДЖУНГЛА

И де Ниро пристигна в София, но отсвири посрещачите

.
Робърт де Ниро
45 минути след полунощ актьорът се появи на ВИП-а на летище София и остана безмълвен пред многото журналисти и фенове, които го чакаха часове наред.
 

Един от най-големите в световното кино Робърт де Ниро пристигна в столицата ни късно снощи, предаде Дарик радио.
 

Звездата от "Шофьор на такси" и "Разяреният бик" изглеждаше стъписан от огромния интерес към него и не само, че не каза и дума, но не даде и нито един автограф. След като се появи на вратата на ВИП-а Де Ниро за секунди беше вкаран от няколко охранители в огромен черен джип.

Знаменитият актьор дойде у нас, за да доснима филма "Killing Season". Заради него от понеделник тук е и Джон Траволта.
 

Макар че според предварителната информация Робърт де Ниро ще остане в София едва два дни, той пристигнал в столицата ни с голямо количество багаж. Четири куфара и няколко чанти били натоварени в черния джип, който очакваше актьора. Появил се гладко избръснат и първоначално усмихнат на ВИП-а, но после бързо променил изражението си, смаян от блъсканицата около него и предпочел да не отговаря на журналистически въпроси и да не раздава автографи.

Само две сцени от "Killing Season" ще заснемат у нас Робърт де Ниро и Джон Траволта. Те ще работят основно в Киноцентъра в Бояна. Според сюжета на филма Де Ниро и Траволта са ветерани от войната в Босна. Първият изпълнява ролята на американеца Бенджамин Форд, а другият е сърбинът Емил Ковач. Режисьор на продукцията, която събира за първи път двете звезди на снимачната площадка, е Марк Стивън Джонсън. Премиерата на "Killing Season" е планирана за 2013 година.
 

Отпътуването от страната ни на Робърт де Ниро и Джон Траволта по предварителен план е късно вечерта в четвъртък.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6495 |08.10.2012 Джон Траволта пристигна, чакаме и Робърт де Ниро . 7| 8331 |03.03.2010 Алла Пугачова пристигна в България . 2| 11090 |14.11.2007 Издигнаха паметник на Радичков в София, ще има негова статуя и в Монтана

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads