Реклама / Ads
0| 5994 |31.03.2014 АРТ ДЖУНГЛА

Нови три мегафилма за Хари Потър

.
Изпълнителният директор на "Уорнър брадърс" е споделил за "Ню Йорк таймс", че по книгата "Фантастични животни и къде да ги намерим" на британската писателка се подготвят "три мегафилма", които ще проследят историята на магизоолога Нют Скамандър
 

Книгата "Фантастични животни и къде да ги намерим" на британската писателка Дж. К. Роулинг ще бъде претворена във филмова трилогия, съобщи Контактмюзик, позовавайки се на изпълнителния директор на "Уорнър брадърс" Кевин Цуджихара.Роулинг публикува "Фантастични животни и къде да ги намерим" през 2001 г. - между четвъртата и петата книги от прочутата й поредица за приключенията на Хари Потър.Томчето е окачествено като ръководство за магичния свят на Хогуортс.

Цуджихара е успял да убеди Роулинг за филмирането на "Фантастични животни и къде да ги намерим", която беше споделила, че ще се завърне към магичния свят на Хари Потър, само ако й се предостави достатъчно вълнуваща възможност.
Изпълнителният директор на "Уорнър брадърс" е споделил за "Ню Йорк таймс", че по книгата на британската писателка се подготвят "три мегафилма", които ще проследят историята на магизоолога Нют Скамандър.

Скамандър е автор на ръководство за магични създания и неговите приключения ще бъдат във фокуса на първия филм от планираната трилогия. За въпросната филмова адаптация за пръв път се заговори през септември миналата година.
Тогава Дж. К. Роулинг заяви, че макар да е свързана със света на Хари Потър, историята не е нито продължение, нито предхожда хронологично филмовата поредица за момчето-магьосник, а представлява "разширяване на магичния свят".

Пред в. "Таймс" британската писателка отправи похвала към Кевин Цуджихара за ключовата му роля в осъществяването на новия филмов проект.

Действието на историята, базирана върху "Фантастични животни и къде да ги намерим", се развива в Ню Йорк, седемдесет години преди представянето на Хари Потър пред света на магията.Звездите на оригиналната филмова поредица за приключението на момчето-магьосник - Даниъл Радклиф, Ема Уотсън и Рупърт Гринт, няма да участват в новата трилогия.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 10335 |05.03.2014 Антон Тодоров с нови разкрития за Агент Леон . 5| 7079 |11.12.2013 Новина! Световноизвестни писатели срещу подслушването . 0| 6550 |06.11.2013 Стоянович уволни директорския борд на НДК . 8| 7753 |21.10.2013 П. Стоянович: Рашидов да не обвинявава на ниво квартални клюкари

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads