Реклама / Ads
6| 12058 |08.11.2011 АРТ ДЖУНГЛА

"Под прикритие" стартира на живо в ефира на БНТ

.
продуцентите Димитър Митовски, Димитър Гочев и Росен Цанков
Пряко предаване представя актьорите и целия екип на 13 ноември
 

 

Вторият сезон на хитовия криминален сериал „Под прикритие” тръгва от 20 ноември по БНТ. Снимките на сериала започнаха преди месец, а от екипа обещават взривоопасен екшън и доста неочаквани обрати. Добре познатите от първи сезон герои Джаро, Мартин, Попов, Иво, Косъма, Куката и компания се завръщат ударно в подземния свят на България. Освен тях обаче в екшъна ще се включат и доста нови персонажи, между които Христо Мутафчиев - в ролята на Миронов, загадъчният герой на Чочо Попйорданов, както и още две големи звезди, за които ще научим в неделя . Вторият сезон на сериала е отново в 12 епизода и ще се излъчва всяка неделя точно в 21.00 ч. след централната емисия на „По света и у нас”.

 

Тази неделя, 13 ноември, ексклузивно за феновете и зрителите на сериала, БНТ  ще излъчи пряко едночасово предаване с героите и целия екип на „Под прикритие”. Студиото стартира на живо в 21.00 ч. с водещ Добрина Чешмеджиева. Сензационно ще бъдат представени главните герои във втория сезон, продуцентите, както и новите актьорски попълнения. Зрителите ще имат възможност да се включат с въпроси към гостите в студиото чрез социалната мрежа Facebook. Второ студио на живо от клуб „Планет”, където са снимани някои от най- емблематичните епизоди на сериала, ще покаже останалата част от екипа - режисьори, сценаристи, каскадьори, дубльори, както и всички останали актьори от първия сезон на криминалето.

 

Едночасовото предаване в неделя ще покаже на зрителите и какво се случва на снимачната площадка, където снимките ще продължат до късно вечерта. Там ще бъде дежурният снимачен екип и режисьорът Виктор Божинов. 

 

Всичко за новия сезон, кои са новите герои, кои актьори влизат в сериала, за кой всъщност работи Мартин и от кого се страхува Джаро, къде е Съни и още много информация събрана под прикритие, тази неделя след централната емисия на „По света и у нас” по БНТ.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6912 |24.07.2011 "Подслон" грабна наградата на журито в Одеса . 2| 6057 |10.03.2011 Стартира "София филм фест на брега" . 2| 6316 |14.01.2011 ЕП стартира конкурса за журналистика . 1| 7349 |19.10.2010 Проект за наставничество стартира в Търново

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads