Реклама / Ads
0| 6129 |30.09.2014 АРТ ДЖУНГЛА

Примамливи предложения от Народния театър за октомври

.
Oктомври в Народния театър "Иван Вазов" продължават честванията по повод 110-годишнината от създаването му. По случай юбилея театърът обявява цени от 8 лв. на билетите за всички представления на голямата си сцена през следващия месец.
 
На 1 октомври ще се играе "Хъшове" от Александър Морфов.
Представлението-рекордьор по зрителски интерес ще открие сезона на голямата сцена с напълно обновени декор и костюми. Спектакълът се играе вече 10 години в София, у нас и в чужбина, и е носител на множество театрални награди. Над 200 000 зрители от страната и в Европа са аплодирали артистите и са повтаряли с тях "Да живее България!"

На камерната сцена на 2 октомври в "Рицар на Светия дух" ще гледаме Ана Пападопулу след едногодишно отсъствие на актрисата от театралните сцени у нас.
Владимир Карамазов приключи снимките на предаването "Сървайвър" и отново ще радва своите фенове в хитовите спектакли "Сирано дьо Бержерак" на Теди Москов, "Ревизор" на Мариус Куркински и "Идеалният мъж", в който двамата с Юлиан Вергов играят главните роли.

Първата премиера за този сезон на голямата сцена на Народния театър предстои на 10 октомври - "Каквато ти ме искаш" по Луиджи Пирандело, режисьор Теди Москов, с участието на Снежина Петрова, Стоян Алексиев, Марин Янев, Жорета Николова, Цветан Алексиев,Вяра Табакова, Илиана Коджабашева, Елена Телбис, Сава Драгунчев, Никола Додов, Любомир Петкашев.

Вече две години "Хамлет" - постановка на режисьора Явор Гърдев, се играе при пълни салони. На 27 и 28 септември на най-големия Шекспиров фестивал в Гданск, Полша, с НТ "Иван Вазов" се заяви за първи път българско присъствие. Леонид Йовчев, Весела Бабинова, Мариус Куркински, Светлана Янчева, Валентин Ганев са част от звездния екип на представлението.

Само за няколко дни след пускането им се изкупиха билетите за целия месец за премиерния спектакъл на Явор Гърдев "Жана", за спектаклите "Духът на поета" с режисьорка Маргарита Младенова и "Две" с режисьор Юрий Дачев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6607 |11.08.2014 Пиеса на И. Димитров се играе в Ню Йорк и в Народния театър . 1| 5937 |03.07.2014 Джаз и хора пред Народния театър . 0| 7367 |28.05.2014 Промоция! 5 лв. билетът в Народния театър . 6| 9890 |12.12.2013 Забранено за нечетящи! Ето ги "книжните" предложения на Фрогнюз за 2013

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads