Реклама / Ads
2| 7968 |22.01.2020 АРТ ДЖУНГЛА

„Шоуто на Николаос Цитиридис“ сменя ”Шоуто на Слави”

.
Николаос Цитиридис
Една от най-мащабните български развлекателни продукции на bTV за 2020 г. тръгва в ефир в понеделник, 27 януари. Това е „Шоуто на Николаос Цитиридис“ и ще се излъчва всеки делник от 22:30 до 23:30 ч.
 

Вдъхновено от образците в жанра в световен мащаб, вечерното токшоу ще предложи на зрителите и онлайн потребителите на bTV точната доза хумор с добър вкус, коментари, вълнуващи интервюта с български и международни знаменитости и влиятелни публични фигури, както и различни артистични изпълнения.


Водещият Николаос Цитиридис впечатли bTV с разнородните си артистични таланти и умения и истинско майсторство в хумора. Той има силен интерес и към историята на България, и към актуалните събития в страната, което му помага бързо да идентифицира важните теми за всички зрители.


„Вечерното токшоу е най-взискателният от всички телевизионни развлекателни формати по отношение на водещия. Затова сме щастливи, че имаме най-добрия автентичен талант, подходящ за съвременната телевизия. Подобно на водещите на световните вечерни шоупрограми, той е многопластов - и като артист, и като медиен професионалист. Николаос ще бъде ангажиран и със създаването на част от съдържанието на шоуто. Убеден съм, че ще спечели любовта, вниманието и ангажираността на всички наши зрители”, коментира Флориан Скала, главен изпълнителен директор на bTV Media Group.


Николаос Цитиридис, роден в Атина, живее в България от петгодишен. Учил е журналистика в СУ „Климент Охридски“. Професионалния си опит, свързан с настоящата му роля в bTV, натрупва като радио водещ, репортер в онлайн медии, сценарист, блогър, автор и др. Като журналист в Offnews.bg през 2014 г. той печели наградата „Валя Крушкина – журналистика за хората“. От 2016 г. се занимава със стендъп комедия, като само досега има над 300 представления в цялата страна. Първоначално Николаос става сценарист в продукционния екип на bTV през 2019 г., като ще запази тази роля паралелно с работата си на водещ.


„Шоуто на Николаос Цитиридис“ е създадено от вътрешния продукционен екип на bTV, превърнал предавания като „Гласът на България“, „България търси талант“, MasterChef и „Преди обед“ в образци на модерната висококачествена телевизия в България. Близо 80 професионалисти- сценаристи, редактори, продуценти, специалисти по проучвания, оператори, стилисти, координатори гости и други - работят по продукцията.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 8874 |19.01.2020 Ирен Кривошиева: Когато Стефан влезе в стая с хора, дъхът спира, всичко замлъква . 11| 11682 |15.01.2020 Румен Леонидов: Навират главата на българина в кървища . 4| 6163 |14.01.2020 Неудобният ”Жокер” - различният филм в света на Холивуд. Ще грабне ли Оскар? . 0| 4612 |13.01.2020 ”Жокера” с най-много номинации за Оскар

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads