Реклама / Ads
5| 6273 |27.03.2015 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Алена: Бойко може да се ожени след рождения си ден

.
Алена
Премиерът Борисов да не прави крайни изказвания, свързани с неговия личен живот, защото ако постоянно се зарича, че няма да се жени отново, а напоследък да твърди, че дори и да иска, няма време да се ожени, съдбата може да му поднесе неочаквана изненада след рождения му ден тази година, заявява в интервю за "България днес" астрологът Алена.
 
„Господин Борисов предполага, но Господ разполага, а астрологът го подкрепя. Премиерът навлиза в лична година на емоции, когато, както казват старите хора, може да се срещне със сляпата неделя и да изненада обществото с женитба. Няма лошо. Не му е отредено да е самотен в зрелите си години, така че всяко нещо с времето, което му е отредено", каза още тя.

По повод най-подходящата дата за сватбата на бившия военен министър Ангел Найденов и червеното острие Мая Манолова, Алена заявява, че ако трябва да даде отговор, свързан с техните политически пристрастия, денят е 9 септември, без значение от годината.

„Като абсолютно безпристрастен астролог обаче ще кажа, че Мая Манолова на рождения си ден през 2015 г. навлиза в лична година на материална стабилизация и на кармична разплата, както повелява и нейният юбилей, който е обвързан с четвъртия й житейски период, подвластен също с материални стремежи и кармична разплата.

Ангел Найденов е в година със същата вибрация до рождения си ден през септември. Ако двамата са свободни от обвързаности с предишни отношения, могат да създадат семейство през юни, юли, август или септември, но преди средата му. Колкото до деня - всеки е подходящ без събота, деня на мъртвите. Аз винаги препоръчвам петък или неделя.

И понеже на Ангел Найденов житейският период позволява да живее извън България, най-добре ще е за двамата, стига да имат такова желание и възможност, да се установят зад граница, където ще си "купят" спокойствието и ще се радват на хармония в семейния живот", казва още тя.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 8737 |30.01.2015 Кръстиха лъвче на Бойко Борисов . 15| 16008 |05.09.2014 Слави бесен, че не може да има Николета . 4| 8086 |25.05.2014 Н. Терзиева: Депутатските деца - може, нашите - не . 61| 9919 |13.03.2014 Блондинки за сексапила на политиците: Бойко е на върха на класацията

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads