Реклама / Ads
1| 6130 |08.02.2011 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Американка се храни със сапун

.
В продължение на половин година 19-годишната Темпест Хендерсън, живееща във Флорида, изяждала по пет сапуна седмично, поръсени с прах за пране, съобщи Daily Mail.
 

По думите на момичето, когато за първи път опитала вкуса на праха за пране, тя го намерила за необикновено вкусен – едновременно сладък и солен. Освен това Темпест особено си падала и по сапуните със зелен цвят.

Хранейки се с почистващи средства, тийнейджърката се чувствала по-чиста в сравнение с времето, когато „само“ си взимала душ. Когато най-после момичето намерило сили да потърси лекарска помощ, и й била поставена диагнозата PICA – рядко психическо разстройство, характеризиращо се с извратен апетит.

Страдащите от това заболяване ядат монети, тебешир, батерии или дори въглища. Понякога PICA се наблюдава при бременните, но при тях странностите се обясняват с липсата на калций в организма.

Според лекарите причина за проблема на Темпест е стресът след раздялата с приятеля й. Освен това наскоро момичето се оказало далече от семейството си, тъй като постъпило в колеж. В момента Темпест е при семейството си, където под надзора на майка си и лекарите се опитва да се пребори със своята сапунена зависимост.

По съвет на психолозите, когато почувства желание да си хапне сапун, момичето си спомня за нещо хубаво.Междувременно в дома, където живее семейството й, всички сапуни и прах за пране са заменени с течни препарати. По думите на Темпест, незнайно защо течният еквивалент на „деликатеса“ не предизвиква интереса й.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 6975 |03.05.2010 Топ храни за страхотен секс . 32| 34920 |14.12.2009 Деница и Кр. Гергов в art сапунка . 3| 37852 |05.10.2008 Две бивши гаджета на Ивет Лалова - авери в сапунка

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads