Реклама / Ads
31| 8246 |26.09.2011 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Андрей: Искам да вляза в политиката и да имам дете

.
Досега чаках да порасна и да не правя глупости, защото един политик не може да си позволи да проявява известна инфантилност в личния си живот.
 

Във всеки брой на “Разбий Иван и Андрей” ще има 11 кръга
, в които са смесени класически спортни игри - футбол, баскетбол, волейбол, лека атлетика с висок скок, триатлон с тичане и каране на колело, разказва за 24 часа един от водещите на новото тв предаване. Всичко това се случва на едно място - в студиото и пред него, и е доста трудно за осъществяване, защото реално целият декор се сменя за всяка игра. Освен това има игри за издръжливост - лицеви опори, коремни преси, висене на халки, игри за сила - вдигане на тежести. Екстремни игри - с автомобили, картинг. Има и идиотски игри - доене на крава, сумо. Също и такива, свързани със сензитивност - обоняние, зрение, запомняне на предмети, вкусови рецептори, всякакви игри за сръчност. Ще има и класически куиз тип “Стани богат”. Тези 11 кръга ще минават в рамките на 2 часа. Това е хубавото на тази игра - нищо не може да ти писне, защото има голямо разнообразие.

Единият води предаването, другият се състезава срещу зрител. Който ни бие, получава кола. Ще се излъчва всеки понеделник от 20 часа. Този формат е едно от малкото неща, които не са правени у нас. Двамата ще се борим за малкото ни останала чест и да ни е успешно предаването.

Въпреки огромните усилия, които полагахме, в "Шоуто на Иван и Андрей" не се получаваше този ефект, който искахме. Не си направихме правилно сметката какво се изисква, за да успеем в такова предаване. Вината е основно у мен и Иван. Всекидневно токшоу не може да се изгради само върху две лица. Трябва да имаш голям отбор пред камерата, не говоря за екипа зад кулисите. Отбор от поне 10-ина души, а не двама, които се опитват всяка вечер само със своята енергия да правят нещо. В единственото шоу, което се задържа дълго на екрана - на Слави, 50 процента от предаването не се опират само на водещия. В някои вечери той разчитадаже основно на другите си лица. Ние просто се преуморихме.

Не знаехме с какво се захващаме. Може би след време, след като си починем и ако подходим по съвсем друг начин, бихме се върнали към подобно нещо.Сега сме много щастливи от това, което ще правим. “Станция Нова” е 9 часа всяка седмица, така че знаем колко е трудно в тази малка държава да трябва да показваш постоянно интересни хора. Малко са и интересните теми. Много хора се обиждат, толкова много врагове си спечелихме с “Шоуто на Иван и Андрей”. Отгоре на всичкото ние сме царе на това хора, против които нямаме нищо, да смятат, че ги мразим и съответно да ни мразят. Шоуто се оказа изморителна, тежка и неблагодарна работа. Обаче пък придобихме безценен опит, който ще ни помогне не само в телевизията, въобще в живота.

Всеки ден тренирам заради новото предаване, много приятно ми се отразява, въпреки че вече малко ми писна, аз все пак не съм спортист. Но това беше мое желание, за да видят зрителите нещо, което не познават у мен и Иван. Ние имаме доста спортна злоба. На Иван по принцип много му вървят спортовете, въпреки че не му личи. Той е бърз и сръчен. На мен - не. Докато децата играеха футбол, аз свирех на пиано. Но се оказа, че съм много проклет и издръжлив. Така си наложих сериозен режим на хранене, на живот, който при всички положения ще ми се отрази много добре. Ако не друго, тялото ми ще е благодарно за това, което правя. Всеки ден тренирам - играя фитнес или скуош или тичам на стадиона.


Не може да тренираш и да пиеш, не става. Само българските футболисти го могат това. Като си пил, сутрин не можеш да станеш да тренираш. Но и спортът писва. Най-добре е човек да живее балансирано. След като свърши това шоу, ще се опитам да не спирам със спорта и да задържа този начин на живот. Но чак да тренирам всеки ден, като започвам в 8 ч сутринта, е страшна досада.

 

Предаването ще продължи и през следващия сезон. Първият ще е до средата на декември. В предаването ще има известни гости, които ще се появяват в различните спортове. Например ако има състезание по вдигане на тежести, ще каним популярен щангист. Ще има и постоянен коментатор - Крум Савов. Това е неговото завръщане в Нова тв, като успоредно ще продължи и предаването му в “Канал 3”. Имаме и ководеща. Дълго се чудехме коя, минахме през всякакви моделки. Но имахме уникални впечатления от певицата Лияна - и от разговора си с нея, и от физическите й данни, защото е умопомрачителна. Тя има най-дългите крака в света и е двукратна републиканска шампионка на 800 м бягане. Невероятната й визия прекрасно съвпадна с факта, че има спортно минало. Всеки ден тренира, бяга между 8 и 12 км, маниачка е. Много приятно се държи, а и има изключителна фигура. Тримата с Иван и Вито, като я видим, ни падат мандибулите.


Два месеца си починахме. Аз лично пътувах, на Иван може да са му били малко по-бурни. Но моите бяха прекрасни. През следващите 2 месеца вече се занимавах с много неща. Имаме проекти, които разработваме, но още не са видели бял свят.

Само близките ми знаят, че съм умерен националист. Това е модерен национализъм, който изобщо не е познат в България. ВМРО е партията у нас, на която той й отива. Това означава всякакво стимулиране на всичко родно - процент българска музика по радиата, български филми, защита на родното производство. Този национализъм ми е възпитан от баща ми по наследство. Думата, която се използва у нас, е патриот, но това е остатък от комунизма. На Запад се говори за национализъм и не е срамно. Не означава нацист, шовинист или расист. Тези с непраните чорапи не са националисти, просто са тъпаци.

Когато бях тийнейджър, бях твърде краен в тази насока и много се палех от идеите на ВМРО. У мен имаше много силен антиамериканизъм, заради който бях изключил MTV на телевизора и не ходех на американски филми. Тогава отвикнах от киното, играех в театъра по това време. Много претенциозно звучи. Сега ходя от време на време с приятелката си на кино, но рядко.


Досега чаках да порасна и да не правя глупости, защото един политик не може да си позволи да проявява известна инфантилност в личния си живот.Мисля, че вече съм пораснал. Оттук нататък, ако някоя конкретна партия реши, че мога да бъда полезен, и ако аз харесам нейните идеи, бих се включил. Аз самият нямам енергия сам да създам партия около себе си.

Преди 6-7 години Слави имаше тази енергия, но сега мисля, че и той я няма. На първо време бих се включил с 20% от времето си, след години - повече. Нямам бързи планове, но вече да, искам.


Личният живот на всеки е персонален въпрос. За Иван не мога да отговарям, но аз не смятам, че многото работа е причина за промените в личния ми живот. Така са се стекли обстоятелствата. За мен това е затворена страница. Сега се чувствам много добре.

 

Едно време непрекъснато обяснявах, че не вярвам в брака. Но вече се уверих, че наистина е така. Смятам го за отживял и за най-добрия начин човек да развали отношенията си с някого. Ако нещо ми се иска, е в някакъв момент да имам дете. Това, че го казвам, не значи, че този момент е дошъл.Всички спорове и разговори с Иван са се случвали само на тема работа. По отношение на личния живот винаги сме се подкрепяли максимално. Това, което той смята, че е добре за него, го мисля и аз. Единственото, което е важно за мен, е той да е щастлив. Ако е така, аз съм на негова страна. (24 часа)
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 29| 6761 |25.02.2011 С. Станишев: Искам бебето да е моята зодия . 126| 17004 |08.01.2011 Слави Трифонов: Не искам да съм следващият Бойко Борисов . 0| 6830 |19.03.2010 Номинират Бойко с приз на "Искам бебе"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads