Реклама / Ads
3| 5487 |31.05.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Аромат на Симпсън рекламира България по света

.
Джесика Симпсън Източник: blife.bg
Американската звезда Джесика Симпсън определно знае как се прави бизнес. Собственик на няколко вериги - за козметични продукти, бельо, дрехи и чанти, тя спечели симпатиите и на българския земеделски министър Мирослав Найденов, който разчита тя да популяризира страната ни. Причината е новият й парфюм, в който основната съставка е екстракт от българска роза, съобщава BNews.
 

В събота, след участието си в ритуал за началото на розобера в Карлово, министър е обявил официално, че ще покани звездата у нас. Идеята му е тя лично да посети Розовата долина, за да види откъде тръгва българското розово масло по света. Това според него ще е и добра реклама за България, като традиционен производител на маслодайната роза.

Парфюмът на звездата се казва “Фантастична нощ” и освен на българска роза ще ухае и на бергамот, индонезийско пачули и жасмин. Той ще е от 50 милилитра, със зелен цвят и ще струва 40 евро.

Освен като бизнес дама, Джесика е популярна с музикалните си албуми и участията си в няколко филма.

От дете проявява музикалния си талант и пее в местната баптистка църква. На 16 напуска гимназията и щом представя първия си албум “Джесика” на Томи Мотола, веднага подписва договор с “Колумбия рекърдс”.

Омъжва се за дългогодишното си гадже - ексфротнменът на “98 дигрийз”, Ник Лейчи през 2002 г. С него правят риалити шоуто “Бракувани” по MTV през 2003 г. Предаването бързо става хит и критиците го сравняват с някогашното “Комедийно шоу на Сони и Шер”. Въпреки това го спират след две ггодини. Тогава и Джесика слага край на брака си с Ник.

Певицата се бори по чартовете с двете най-големи конкурентки - Бритни Спиърс и Кристина Агилера. Междувременно участва в няколко филма - “Царете на хаоса” и “Служител на месеца”. Отказва роля в поредната лента за Джеймс Бонд - “Казино Роял”, както и в "Дяволът носи Прада" и "Град на греха".

Медиите често я наричат "русата амбиция" заради едноименния филм, в който тя играя главна роля. Последната й лента е “Редник Валентайн: Руса и опасна”.

В дискографията си има седем сингъла в Топ 40 на Билборд, както и пет златни и два мултиплатинени албума.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7543 |24.04.2010 Ромина Андонова стана Мис България . 2| 6334 |30.03.2010 Филип Киркоров с 4 мегаконцерта в България . 0| 5840 |01.03.2010 Вечният бунтар Дилън идва и в България? . 7| 7340 |15.02.2010 Мис България бясна на журналистите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads