Реклама / Ads
3| 8442 |09.01.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Деси Добрева става водещ на ”Полет над нощта”

.
Деси Добрева
Според в. "Стандарт", след скандала в БНТ заради инцидентния "трансфер" на Станислава Генчева в "Dancing Stars 2" в bTV, сега в токшоуто се завихрила нова интрига - Хачо Бояджиев, който тогава номинирал Евгени Будинов (на снимката) за водещ, искал да го смени с Кака Лара.
 

Мравката от хитовия спектакъл на Сашо Морфов "Хъшове" в Народния не коментира с лошо рокадата. "Не сме се карали с професора. От предаването си тръгнах аз, защото имам много интересни предложения. Възхищавам се от Хачо, обръщам се към него със Сър", парира негативните клюки Евгени.
Кака Лара останала не по-малко изненадана от новината. "Досега не съм работила с Хачо и малко ме е шубе от него. Той ми каза: Не питам никого, избирам и нареждам".

За TV.dir.bg обаче от БНТ съобщиха, че предаването „Полет над нощта” е спряно до провеждането на конкурс за нов водещ и след одобрението му от ръководството на БНТ.
"Нито един режисьор на предаване не може еднолично да взима решение за смяната и назначаването на нови водещи, без това да е одобрено от ръководството на БНТ. Лара Береану няма да бъде водещ на предаването „Полет над нощта”, защото в БНТ няма практика един човек да бъде водещ на двете предавания едновременно. Към този момент тя е водещ на предаването „Всички пред екрана” - съобщават от националната телевизия.

По-късно днес стана известно, че предаване няма да има само днес, 8 януари. От следващата седмица предаването продължава в досегашния си формат и час на излъчване - всеки петък от 00.10 по БНТ 1 и БНТ Сат.
Десислава Добрева ще бъде водещ на предаването „Полет над нощта” в следващите три месеца.

Десислава Добрева е българска певица, родена е във Варна. Тя има солидно музикално образование зад гърба си: Музикално училище с пиано, два факултета в ДМА – теоретичен и естраден, дипломиране в музикалния колеж Бъркли, Бостън, САЩ. През 2008 г. е финалистка с една от 12-те песни на българския финал на Евровизияс песента „Strong“ („Силен“).

След тези три месеца предаването ще води Константина Петрова.
За Константина това няма бъде първата й изява в ефира на БНТ, защото на 7 ноември тя спечели кастинга за водещ в празничната емисия „По света и у нас”. В деня, когато БНТ чества своя 50-годишен юбилей, тя бе избрана от професионално и авторитетно жури да закрие централната информационна емисия.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 13300 |08.12.2009 Най-богатият българин в САЩ става космически турист . 2| 5398 |01.12.2009 Пандизчия става рода на Клинтън . 8| 17945 |04.11.2009 Мира Добрева се завръща на екрана . 2| 5665 |30.09.2009 Хомосексуалистите ставали и за министри

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads