Реклама / Ads
6| 7544 |13.03.2016 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Джино: Джена е нула за мен, празен съм

.
Джино Бианкалана
Лесно е с пари, но те не са всичко. Не се страхувам да започна от нулата. Искам жена, която да ме обича без пари. Имаме един шанс в живота ни и трябва да го играем по най-правилният начин. Това каза победителят от Вип Брадър Джино Бианкалана по НТВ.
 

Пребиха ме в дискотека за жена. Момчетата бяха албанци. Жената казала ,че съм сладур и 8 човека ме ритаха, изпаднах в кома. Майка ми е занесла снимка, за да могат да ме сглобят лекарите. Около 6 месеца се възстановявах. Хранех се със сламка 3 месеца. Минах през тежък момент в живота ми. На 19 години се ожених за италианка от Сицилия. Ние го направихме без всички да знаят. Ожених се по любов. Аз съм приятел с нея и баща й. Когато разбраха, ми казаха, че ще ме поръчат. Значи или свършвам или се разделяме.


Объркан съм за жените. Плановете ми отидоха на вятъра. Нямам никакво доверие. Наранен съм доста. Ще мине време, за да допусна някоя. Последна ме нарани Джена. Тя беше всичко за мен. Тя дойде в Чикога на турне. Човекът, който организира турнето, ме помоли да я посрещна. Това беше моята силна и истинска любов. Върнах се в България, за да живея с нея. Не се свързах с нея. Исках да и покажа пред България чувствата ми. А виждате, че тя вече е сгодена.

 

Тя не е чувствала това, което аз чувствам. Годежният пръстен е в мен, нося го на малкия ми пръст. Този пръстен е създаден да направи някой човек щастлив. Ще го дам на търг. Той е в мен, защото Джена се опита да го развали и да си направи обици от него. Тогава разбрах, че тя никога не ме е обичала. Джена е уникален човек, тя просто се промени. Може да е от злоба към мен. Тя ми показа как да обичам. Никога не бих застанал срещу моето семейство. Нейната сестра даде всичко за Джена, а тя е изгонена в момента. Джена ми падна в очите заради това. Аз сестра й я обичам. Чувам се през ден с това дете. Предложих й да живее при мен, в моя апартамент. Този пръстен сме го направили аз и тя. Правили сме всичко заедно, беше ми като по-малка сестра. Като излязох от къщата разбрах, че не е жената на живота ми. И двата мерцедеса, които й дадох, бяха за нея. Тя се подигра с мен, возеше се с друг мъж. Взех си колата на един светофар. Казах новият й приятел да й купи. Не я обичам вече.


Нямам друга жена до мен в момента. Обичах я, но тя ми помогна да я преодолея. Няма нищо повече какво да се каже. Нейното семейство застана зад моя гръб. Не искам нищо да кажа на Джена, празен съм за тази жена. Джена е нула за мен. Уважение винаги. Ако в момента спя с друга жена, ще пламне всичко. Не мога да си го позволя. Не съм правила секс откакто съм дошъл. Получавам неприлични предложения. Това ме извращава. Има доста момичета, които в Америка ме чакат. Там човек може да живее спокойно. Тук всеки иска да види кой ти е в кревата и под завивките.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4695 |12.03.2016 Шарапова: Не съм била предупредена, че мелдониума е забранен . 2| 4510 |11.03.2016 Младеж преобърна микробус, пълен със салами . 1| 6286 |10.03.2016 Румънка отряза члена на мъжа си, забравил я за 8 март . 2| 4571 |10.03.2016 Шарапова към феновете си: Благодаря ви за подкрепата!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads