0|
10728
|02.10.2009
ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ
Ето как можем да изглежда ме като холивудската звезда Анджелина Джоли
Тя е жената с едно от най-красивите тела в света. Актрисата признава, че красотата и отличната фигура са й дар от Бога. Но поддържането на това стегнато тяло изисква доста грижи.
Три пъти в годината половинката на Брат Пит се подлага на тази 10-дневна диета. Диетата трябва да се прилага не по-малко от 10 дни, иначе няма да се постигне положителен резултат. Най-добре да се прави веднъж на 4 месеца, съветва Джоли.
Понеделник
Закуска: 200 г извара с мед, 1 препечена филийка, 1 банан.
Обяд: 200 г зеле (може и кисело), 50 г плодове.
Следобедна закуска: морков.
Вечеря: варени картофи, 3 домата.
Вторник
Закуска: 150 г кисело мляко, 1 банан.
Обяд: салата от 150 г картофи и 1 ряпа, овкусена със зехтин и лимон.
Следобедна закуска: 150 г карфиол.
Вечеря: зелева салата, 1 препечена филийка.
Сряда
Закуска: препечена филийка с шунка, 1 банан.
Обяд: 1 варен картоф и 100 г печурки.Следобедна закуска: препечена филийка с мед.
Вечеря: ечемичена каша (80 г зърно).
Четвъртък
Закуска: 200 г извара, 1 препечена филийка и чаша мляко.
Обяд: 100 г варен ориз.
Следобедна закуска: 2 домата.
Вечеря: 250 г варено говеждо, зелена салата.
Петък
Закуска: 150 г кисело мляко, 150 г плодове.
Обяд: 50 г овесени ядки.
Следобедна закуска: 100 г варени картофи, поляти с масло.
Вечеря: 250 г риба на скара, 250 г спанак.
Събота
Закуска: 150 г овесени ядки, 1 варен картоф.
Обяд: 100 г пилешко месо и 50 г спанак.
Следобедна закуска: 1 банан или 1 кокос.
Вечеря: 1 варен картоф и 150 г печурки.
Неделя
Закуска: 50 г ечемичена каша, 1 прясно изцеден сок и 1 препечена филийка.
Обяд: плодове.
Следобедна закуска: любим десерт (не повече от 100 г).
Вечеря: порция зеленчукова яхния.
Понеделник
Закуска: 200 г извара с мед, 1 препечена филийка, 1 банан.
Обяд: 200 г зеле (може и кисело), 50 г плодове.
Следобедна закуска: морков.
Вечеря: варени картофи, 3 домата.
Вторник
Закуска: 150 г кисело мляко, 1 банан.
Обяд: салата от 150 г картофи и 1 ряпа, овкусена със зехтин и лимон.
Следобедна закуска: 150 г карфиол.
Вечеря: зелева салата, 1 препечена филийка.
Сряда
Закуска: препечена филийка с шунка, 1 банан.
Обяд: 1 варен картоф и 100 г печурки.Следобедна закуска: препечена филийка с мед.
Вечеря: ечемичена каша (80 г зърно).
Четвъртък
Закуска: 200 г извара, 1 препечена филийка и чаша мляко.
Обяд: 100 г варен ориз.
Следобедна закуска: 2 домата.
Вечеря: 250 г варено говеждо, зелена салата.
Петък
Закуска: 150 г кисело мляко, 150 г плодове.
Обяд: 50 г овесени ядки.
Следобедна закуска: 100 г варени картофи, поляти с масло.
Вечеря: 250 г риба на скара, 250 г спанак.
Събота
Закуска: 150 г овесени ядки, 1 варен картоф.
Обяд: 100 г пилешко месо и 50 г спанак.
Следобедна закуска: 1 банан или 1 кокос.
Вечеря: 1 варен картоф и 150 г печурки.
Неделя
Закуска: 50 г ечемичена каша, 1 прясно изцеден сок и 1 препечена филийка.
Обяд: плодове.
Следобедна закуска: любим десерт (не повече от 100 г).
Вечеря: порция зеленчукова яхния.
Моля, подкрепете ни.
Реклама / Ads
КОМЕНТАРИ
Реклама / Ads