Реклама / Ads
9| 10296 |14.02.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Гласят убийство на футболист заради певица?

.
Лияна може да се окаже опасна за Благо
Наркобосът Махмуд Йозджан готви атентат срещу Благой Георгиев заради любовната му афера с Лияна! Сред кюрдската общност в България упорито се говори, че Йозджан, заслепен от ревността си, съвсем скоро ще потърси сметка от футболиста, пише вестник "Шоу"
 

Както е известно, фолкизпълнителката има дете от Махмуд, който в момента се укрива в Турция, тъй като в България го очаква 15-годишна присъда за разпространение на дрога. След като Йозджан изчезна от страната с фалшив паспорт, Лияна отгръща нова страница в живота си и внимава да не се обвърже пак с фигура от подземния свят...

Но дори връзката с набожния Благой Георгиев не й носи необходимото спокойствие, тъй като познава жестокия нрав на ревнивия си съпруг. Запознати разкриват, че от него си изпатил и предишният любовник на Лияна – бизнесменът и бивш лекоатлет Галин Георгиев. Фаталната певица явно е доверила на Благо своите опасения, защото в последно време футболистът се движи с бодигард, разкриват запознати.

Въпреки надвисналата заплаха скандалната връзка между футболния национал и фолкпевицата продължава с пълна сила, научи репортер на “ШОУ”. Миналата седмица Лияна е хванала инкогнито самолет до турския курорт Анталия, където Георгиев и отборът му “Терек” са на зимна подготовка. Според наши източници тя е останала няколко дни при любимия си.

"Видяхме ги двамата на летището в Анталия. Благо я взе с такси оттам", твърдят български изселници, работещи на летището в южния турски град.

Разследване на народното издание установи, че тимът на “Терек” е отседнал в свръхлуксозния хотел "Калиста". Той се намира в курорта Белек, който е част от Анталия. Благо и съотборниците му спят за по 90 евро на нощ и ползват отстъпката за футболен отбор.

Лияна обаче е настанена в единична луксозна стая за 200 евро.

Източници на “ШОУ” разкриха, че Благо и Лияна прекарали романтични вечери в Анталия. Нещо повече – според мълвата Георгиев я изненадал със страхотен подарък - диамантен пръстен, който струвал няколко хиляди евро. Армаганът бил знак за намерението на футболиста

скоро да поиска ръката на фолкдивата.

“Щом съм с тази жена, значи имам сериозни намерения към нея”, заяви миналата седмица той. “Мечтаем за едно много хубаво бъдеще заедно”, изчурулика и братовчедката на Коцето.

Страхът от Махмуд обаче здраво е сковал двамата влюбени. Кюрдът вече е заплашвал бившата си половинка – първо с анонимни съобщения по телефона, а наскоро и чрез приятелки на Лияна. “Тя е много стресирана и силно притеснена. Чудим й се с кой акъл хукна при Благо, и то в Турция, където Махмуд лесно може да ги спипа. Това е, меко казано, безумие от тяхна страна! От Анталия Лияна трябваше да замине за Щатите.

Дали е тръгнала, не знаем, тъй като тя крие всяка своя стъпка заради бившия й мъж, който е повече от ревнив”, добавят информатори на “ШОУ”.

Кюрдът, за когото се твърди, че е член на терористичната организация ПКК, се запознава с Лиляна Валентинова Попова, както е истинското име на певицата, в заведение на Коко Динев преди 10 години, разкриват запознати. На 14 февруари 2002 г. Йозджан купува годежен пръстен и се надява да го подари на възлюбената си, но междувременно е арестуван от антимафиоти, които го обвиняват в трафик на над 30 кг хероин. Махмуд е задържан

и пратен в затвора, където се жени за Лияна,

а тя по-късно му посвещава песен "Мили мой".

След бягството на мъжа си на няколко пъти фолкпевицата пътува с шофьор и джип до Турция, където вероятно се е виждала с Йозджан. За последно тя е била в южната ни съседка през ноември, когато той има рожден ден. След това става свалката с Благой и нещата се преобръщат на 180 градуса.

"Двамата не крият връзката си, но трябва да внимават и за Махмуд.

Гневът му е свиреп и не прощава на никого",

предупреждават запознати с жестокия нрав на наркотрафиканта. Междувременно Благо е наел охранители, които са денонощно край него и пред къщата му в Горна баня, в която доскоро живееше бременната му ексгоденица Христина Витанова. Тя се изнесе от семейния дом дни след рождения му ден на 21 декември и се прибра в апартамента на родителите си в близкия квартал "Овча купел", където е и до момента.

"Много се вълнувам и чакам с нетърпение появата на детето. Винаги съм искала да имам дъщеря", казва майката на Благо Румяна Георгиева, която се надява синът й и Христина да запазят добри взаимоотношения въпреки скандалната раздяла. Футболистът също декларира, че ще се грижи за детето си, когато се роди. "Не съм се карал с Христина. Тя все пак е майка на моето дете и толкова време съм бил с нея. Като се роди детето, ще дам всичко от себе си то да се чувства добре.

Всички ме обвиняват и ме псуват - нека го правят.

Аз обичам бебето и ще се грижа за него, но Лияна е жената на живота ми", казва Благой.
„Никога не съм предполагала, че ще ми се случи такова нещо. В любовта няма логика. Влюбихме се в най-неподходящия момент както за мен, така и за него. Може би според много хора в момента действаме абсолютно необмислено. Но човек когато обича, не трябва да се срамува“, коментира Лияна.

Доскорошната половинка на Благой - Христина Витанова се държи на положение и запазва самообладание. "Не коментирам личния си живот. Питайте Благой", отклонява поканата за разговор по деликатната тема Христина. През годините тя гледа да съхрани връзката си с гелосания футболист и на няколко пъти му прощава изневерите,

разкриват нейни близки. Припомняме, че Лияна съвсем не е първата заигравка на Благой Георгиев. Преди това друга чалгаджийка – Емануела разгласи навсякъде, че е имала връзка с футболиста, нищо че той отричаше до последно. Името на Георгиев се свързва с още куп известни красавици.

Авантюрата между Благо и Лияна е започнала още преди месец и половина. Двамата се запознали в чалга дискотека. Още тогава се заформил флирт, който прераснал в гореща връзка. Мълвата носи, че Георгиев бил толкова обсебен от новата си любовница, че дори отишъл да живее с нея.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 5398 |10.02.2010 Жених разтрогнал брака си заради брадата невеста . 2| 7300 |20.01.2010 Чалга певица се обясни на футболист . 0| 7017 |07.01.2010 Роналдо най-известният футболист в света . 5| 6998 |10.12.2009 Емануела заби футболист

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads