Реклама / Ads
20| 16799 |08.03.2011 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Как се сваля българка

.
Интернет съвети към чужденци за успешен флирт с нашенка: не носете раирани гащи, събувайте си обувките и подарете вино на баща й
 
Уебсайтът www.hubpages.com публикува серия от  съвети за чужденци относно това как е най-добре да свалят българки. Ето какво пише там: Българките по принцип са общителни личности, затова е важно да я заведете на някое обществено място. Ще й хареса ресторант, в който сервират хубаво вино, но най-важното е след това да отидете някъде, където се танцува
Почерпете я с напитка в някой нощен клуб, където тя ще се събере с компания от приятели и приятелки, ще си разказвате истории и ще се смеете до късно. Тук е вашият голям шанс да я впечатлите. Българката никога няма да си признае, но тя желае вие да се изфукате с нея пред приятелите, да я направите звезда на вечерта.

Ако ще я водите на кафе, покажете класа и я заведете в истинско, изискано кафене, в което кафето се сервира в порцеланови чаши! Имате си работа с европейка!!! На нея целта не е да се натъпче с кофеин, за да живне! Тя иска да се отпусне в спокойна атмосфера и да побъбри на чаша кафе. С кафе в пластмасова чаша това никога няма да се получи.
Много българки имат успешни кариери, но те не са така обсебени от успеха в работата като американките например.
Те предпочитат да не говорят за кариерата си на обществени места. Българката е волна пеперуда, купонджийка и ще бъде много по-впечатлена, ако споделяте с нея весели истории, обсъждате пътешествия, кулинария или дори си разказвате вицове. Тя ще ви направи тънък намек, че ви харесва, но ще остави вие да водите флирта.

Обличайте се изискано и демонстрирайте класа навсякъде, където ходите. Не е необходимо дрехите ви да са скъпи, но никога не се появявайте с раирани къси панталони и други подобни. Ще направите прекрасно впечатление, ако демонстрирате познания по чужди езици (повечето българки говорят английски), европейска литература и философия. Ако нямате познания в тези области, отидете до библиотека и се подгответе предварително в хуманитарните науки. Никога не задавайте въпроса дали в България говорят руски (не, не говорят, там официалният език е български и е славянски език, който само прилича на руски)! НИКОГА не бъркайте България с Боливия! Ако ви покани на гости у тях, запомнете: Винаги сваляйте обувките си, преди да влезете в апартамента, дори и тя силно да настоява да не го правите! Това е изключително важно! Ако ви предложи домашни чехли, приемете ги въодушевено. Ако родителите й са вкъщи, непременно купете букет за майката и бутилка вино за бащата, така ще направите добро впечатление. Ако ви сервирайт ястие със сос, топете хляба в соса, в България така се прави.

Българките мразят да стават рано - може и да има изключения, но това е общото правило. Никога не се хвалете колко сте велик в леглото и колко ви е... в България тя се е нагледала и наслушала на къде-къде по-такива неща. Просто разкрийте талантите си пред нея.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6504 |24.02.2010 Все по - честа проблемна бременност при Българката . 3| 7047 |08.01.2010 Свалят от екрана "Полет над нощта" . 16| 18917 |15.12.2009 Половинката на премиера – най-елегантна българка . 1| 8672 |28.11.2009 Ж. Калканджиева сваля кила след раждане

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads