Реклама / Ads
1| 8839 |10.04.2020 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Котаракът Румен пита ген. Мутафчийски

.
Всеки наш ден започва с ген. Венцислав Мутафчийски, а журналистическите въпроси към него понякога са меко казано далеч от компетенциите му. Въпроси към генерала днес задава и Котаракът Румен, най- известната котка в социалните мрежи.
 

Във Facebook котаракът има близо 50 хил. последователи. Никак скромният котарак може да се похвали с две книги, стана и блогър на 2017 г. За неговия имидж в интернет се грижи собственичката му Наталия Атанасова, пише Топновини.

С дълбоко уважение към котешкия правопис си позволяваме да "преведем" въпросите.

 

А ето ги и тях:

- В този критичен момент не е ли рисково решението на БПЦ тази година да се използва благодатен огън от миналата година, вместо да се иде със самолет да се донесе пресен? Какъв е срокът на годност на благодатния огън и с какъв процент намалява ефективността му за една година?

- Какви са наличностите на богоявленска вода в Държавния резерв и какви са медицинските предписания за прием по време на пандемия?
- При кои зодии се наблюдава най- ниска заболеваемост и верни ли са слуховете, че представители на определени зодии не боледуват от коронавирус?
- Има ли вече на пазара сертифициран антикорона околоочен крем? Колко още ще чакаме? Кога ще се отпусне по Здравна каса, поне за най- нуждаещите се?
Вече цял месец народонаселението си мие ръцете по 20 пъти на ден, кога ще е възможно да си измие и зъбите, както и да се изкъпе? Идва Великден все пак.
- Кога ще бъде сформирана денонощна гореща линия за леене на куршум по телефона?
- Защо се укрива информацията, че записите на Кашпировски сплескват кривата на разпространение?
- Не е ли вече належащо да махнем короната от герба, както и надписът "Съединението прави силата" от сградата на Народното събрание? Някак вече започва да бие на очи, не мислите ли? Просто не е актуално.

 

"Знам, че въпросите ми са неудобни, но дължите отговор на народа", пише в заключение Котаракът Румен.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4991 |14.12.2018 Котаракът Мир, подарен от Путин, научи японски /видео/ . 0| 4845 |24.08.2018 Спипаха капитана на Франция да шофира пиян в Лондон . 1| 5723 |26.06.2018 Президентът създава Обществен съвет по физическо възпитание и спорт . 0| 6599 |23.01.2018 „Блумбърг” пише, че Лавров е болен, той звъни да пита от какво

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads