Реклама / Ads
1| 5396 |29.09.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Левскарите отлетяха за Лисабон с половинките си

.
Футболистите на Левски заминаха за Лисабон, където в четвъртък гостуват на Спортинг във втората си среща от груповата фаза на Лига Европа. Заедно с тях на чартъра се качиха и очарователните им половинки, за да ги подкрепят и повдигат духа им по време на мача, пише "Всеки ден".
 

Голмайсторът на тима Гара Дембеле бе придружаван от приятелската си Стефани. На семейна подкрепа ще се радват треньорът Ясен Петров и звездата Христов Йовов. Холандецът Дъстли Мюлдер пък качи на чартъра цяла агитка – жената и двете си деца. На женска компания ще се радват още Шакиб Бензукан, Александър Александров, че дори и собственикът на клуба Тодор Батков.

Иначе “сините” отлетяха за Лисабон в добро настроение и с желание да измъкнат нещо от намиращия се в криза отбор на Спортинг. “Основната цел на Левски беше да влезне в групите на Лига Европа и ние я изпълнихме. От тук нататък можем само да печелим от всеки един мач”, каза Георги Иванов на Летище София.

“Естествено, че мислим за излизане от тази група, но ако не успеем, няма да правим трагедии. Не ме притесняват кадровите проблеми, в Левски има достатъчно равностойни футболисти, за да бъде заместен всеки. Разучили сме добре отбора на Спортинг, треньорът е подготвил футболистите. Знаем силните и слабите страни на противника, важното е да се възползваме от тях”, каза още Гонзо.

Треньорът Ясен Петров пък е на мнение, че по-важното за утре е как ще се представи Левски. “Ще се опитаме да играем нашата игра. Отиваме с нагласата да се представим добре срещу един сериозен противник. Единствено сме концентрирани върху това как ще изглежда Левски. Проблемите на противника не ни интересуват. Много е важно как ще се представим ние. На този етап нямам притеснения. Момчетата работят добре и настроението е добро. Отиваме да играем добър футбол. Спортинг е един изключително добър отбор с много качествени футболисти. Изгледали сме достатъчно мачове и сме наясно с начина им на игра и с какви футболисти притежава”, заяви Петров.

Лидерите на отбора Христо Йовов и Георги Петков също се надяват на достоен резултат. “Надявам се да победим, въпреки че ще бъде много трудно. Отиваме да играем открит футбол, няма да се защитаваме. Аз се надявам поне да вземем един равен, за да останем в играта”, заяви Йовов. “Спортинг си е Спортинг. Това е един отбор от висока класа. Слабата форма не трябва да ни заблуждава и успокоява. Спортинг е фаворит в този мач и ако успеем да откраднем нещо от този мач ще бъде добре. Умората отшумя и се надявам да съм възстановен напълно. Не сме запознати изцяло с играта на Спортинг, но изпълнителите в този отбор са на много високо ниво. Всички сме спокойни и уверени в силите си. Надяваме се да се представим на добро ниво”, добави Бижутера.

В Лисабон "Левски" заминава в състав: Георги Петков, Божидар Митрев, Кирил Акалски, Дъстли Мюлдер, Сержиньо Грийн, Стефан Станчев, Иво Иванов, Александър Александров, Христо Йовов, Веселин Минев, Шакиб Бензукан, Мариян Огнянов, Даниел Младенов, Жоазиньо, Дарко Тасевски, Андвеле Слори, Александър Киров, Исмаил Иса, Гара Дембеле, Йордан Милиев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 12107 |28.09.2010 ТВ7 се гаври с Николай Бареков . 0| 9539 |01.10.2010 Васко Кеца и Васко Азиса спретнаха дует . 9| 7783 |28.09.2010 Екзалтирана бг публика посрещна Слави в Ню Йорк . 3| 5739 |27.09.2010 Футболистите ни тренирали в кревата за мача с Англия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads