Реклама / Ads
2| 6578 |27.12.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Лотар Матеус се развежда!

.
Лотар Матеус Източник: Булфото
Селекционерът на българските национали и четвъртата му съпруга Лилияна ще разтрогнат “по взаимно съгласие” брака, който сключиха на 1 януари 2009 г.
 

Коледната новина сервира самият Лотар в неделното издание на в. “Билд”: “От една година отношенията ни с Лилияна са в криза. Опитвахме да започнем отначало и на моменти всичко изглеждаше много добре, но от три месеца знаем, че повече няма да се получи...”

Какъв пророк е бил премиерът Бойко Борисов, който посрещна избора на Матеус за селекционер на България през септември с думите: “Най-много да го оженим още един път...”

Никой не е разбрал, че на 29 октомври е имало насрочено дело за развода, но по-младата с 27 години Лилияна не се е явила. Следващата дата ще е през януари.

Лотар обаче се държа като професионалист до Коледа и - въпреки че бракът му вече е бил в руини - той не обърна гръб на съпругата си. В едно от интервютата си за “Труд”дори каза: “За мен най-хубавата жена е моята собствена.”

В началото на месеца обаче Лотар призна, че се е срещнал в Милано с третата си съпруга Марияна. А в навечерието на Коледа заяви, че не знае с коя от жените си ще прекара празниците, тъй като Лилияна отива при леля си в Щатите. Оказа се, че Матеус има нова фаворитка - тъмнокоса студентка по психология от Мюнхен, с която бил засечен на Бъдни вечер в най-хитовата баварска дискотека.

С Лилияна повече нямаме и не можем да имаме общо бъдеще - категоричен е световният и европейски шампион. - Желая й само хубави неща в професионалния и личния живот!”

И вместо на 1 януари да празнуват заедно втората годишнина от сватбата си, Лотар и Лилияна ще тръгнат по различни пътища. Треньорът на България ще се появява без халка и несъмнено ще предизвика интерес в култовите софийски заведения, където обича да се събира футболният хайлайф.

Големият клин в брака между Лотар и Лилияна беше вкаран от съпругата, която си позволи летен флирт.Палавата украинка бе заснета от папараци как разменя ласки с добре сложен тъмнокос италианец на неговата яхта. Впоследствие Матеус прости на жена си, въпреки че тя предложи щедро на друг прелестите, за които той бе платил от джоба си намесите на пластичния хирург.

Семейство Матеус бе афиширало интерес да си намери уютно жилище в София. Явно обаче Лотар ще върши занапред селекционерската работа в националния отбор като “стар ерген” с 4 неуспешни брака зад гърба си. А може да идва време и за пети. След германска, швейцарка, сръбкиня и украинка защо не българка? (Труд)
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 26| 9925 |24.12.2010 Лили пее за 25 бона на Бъдни вечер . 9| 8744 |23.12.2010 Руски светила ще спасяват княз Кардам . 0| 6571 |23.12.2010 Алла Пугачова бе оперирана по спешност . 0| 5705 |23.12.2010 Киркоров и битата режисьорка се споразумяха

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads