Реклама / Ads
0| 5364 |18.08.2016 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Модели на „Визаж“ станаха „Мис Лято“ и „Мис REFAN“

.
„Код жълто“ бе обявен тази година на престижния конкурс „Мис Лято“. Градусите бяха опасно повишени от красивите и сексапилни претендентки за титлата, както и от горещото присъствие на изискани бизнес дами в разкошни тоалети в жълто. Конкурсът се организира от лорд Евгени Минчев и за първи път се провежда в град София, а ресторант ”Петрус” се превърна в гостоприемен оазис за събитието.
 

„Рефан България“, чийто продукти отдавна са се превърнали в символ на сексапил и неустоим чар, съвсем естествено стана част от конкурса, като осигури ароматни награди за хубавиците и избра свое собствено лице от единадесетте претендентки. Световно известният бранд, чиято козметика кара всяка жена да се чувства неотразима и прекрасна, традиционно подкрепя елитни български и международни конкурси за красота, като световния конкурс Best Models  „Мисис Вселена“, “Мисис Европейски съюз“, „Мис Плеймейт“, „Мис Интерконтинентал“ и др.

 

„Мис REFAN“ стана прекрасният модел от „Визаж“ Христина Николова, а лентата и наградата от REFAN й бяха връчени от госпожица Цвят лилав Ирина Флорин.  Известната певица беше сред гост звездите на конкурса, заедно с Йорданка Благоева и Миглена Ангелова. Традиционен гост бе и атрактивният Джийсън Брад Люис, както и френско-испанският бизнесмен и плейбой Гаел Бонел Санчес.
С това обаче не се изчерпа участието на „Рефан България“ в конкурса „Мис Лято“. В един от кръговете на конкурса претендентките за титлата дефилираха с бански костюми, брандирани с логото на “REFAN“ и събраха погледите и овациите на публика и жури. Член на журито от името на козметичната компания беше госпожица Велина Евтимова, а негов председател - бизнес дамата Цветелина Маймарова, която връчи лентата на новата „Мис Лято“ – моделът на „Визаж“ Теодора Марковска. Всички момичета получиха заслужени подаръци от качествената козметика на REFAN.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 9489 |13.08.2015 Омайничките от Caramel останаха само по ... корони . 0| 6019 |17.09.2014 Милиардерите станаха 2325 . 0| 10112 |14.07.2010 Пенелопе Круз и Хавиер Бардем станаха съпрузи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads