Реклама / Ads
37| 15965 |31.03.2009 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Нагласени гейсцени с Азис във ВИП Брадър

.
Любовна история, съшита с бели конци, разиграха Азис и водещите на ВИП Брадър в понеделник вечерта. Фолкаджията се разрида неутешимо над писмо от новата му голяма любов.
 
То се появи по мистериозен начин в къщата, уж пратено от партньора му. Последната изгора на най-известния ром от Костенец – Боби, се проявил на белия лист като един Робърт Бърнс. Пред останалите в къщата Азис обясни треперещ, че гласът на Боби бил досущ като на Джоко Росич. Аня Пенчева го попита дали се е влюбил от пръв поглед и Васил потвърди с театрално кимане. После заразказва на всички гейодисеята, пуснала първи корени в столичен чалга клуб. Цялата история бе доста нескопосана, но очевидно предупредени от продуцентите, останалите випбрадърци си затраяха, ясно съзнавайки, че приличат на лапнишарани в този момент. Някои от тях споделили по-късно, че се чувстват доста скапани от евтините розови сценки, но си държали езика зад зъбите заради хонорарите. Само Тодор Славков си позволил да коментира, че е доста странно със сексгейсюжети да се събират пари за сираци и таланти от социалните домове.
На всичкото отгоре някогашната миска Ивайла Бакалова се изяви като изповедник, прочитайки откъси от писмото на Боби на глас.
Всичко бе толкова нагласено и пошло, че дори находчив актьор с бързи рефлекси като Димитър Рачков не можа да измисли нищо смислено, с което да развесели смаяната от бруталното пробутване на поредната лайняна ВИП-случка публика.
Не е ясно точно колко пари е взел Азис за любовната драматизация, но запознати с кухнята на шоуто твърдят, че въпросният Боби щял да се облажи поне с 20 бона за участието си в мазния еднополов сюжет. Очевидци на случващото се в студиото споделят, че дори вечно бодрият Евгени Минчев направо си подвил опашката, като видял пошлото манипулиране на публиката.
Направо ми се повръщаше, разказал на свои колеги един от операторите, който видял отблизо откровеното лигавене.
Авторите на сценария са се опитали да набутат в един формат гейове, цигани, бивши и сегашни блейбои, миски и пр. социални типажи, за да покажат баланс между различните обществени прослойки. Получил се е долнопробен и циничен буламач, категорични са телевизионери.
Джоко Росич пък бил направо бесен от забъркването на името му в нескопосаната мелодрама. Единственият сърбин, който участва във ВИП Брадър - Саша Антунович, също бил доста шокиран от вазелиновия спектакъл, разигран по предварителен сценарий и представен като автентичен.

Курней Чуковски
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 11314 |29.03.2009 Момче очакват Калканджиева и Тачо . 3| 8032 |28.03.2009 Лудус, прагма или сторге? . 2| 6767 |25.03.2009 Кризата в брака на Елизабет Хърли . 1| 9813 |08.11.2008 Берлускони жени дъщеря си Марина

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads