Реклама / Ads
13| 7593 |22.02.2016 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

НОВО 20! Хитлер бил зъл заради деформирани гениталии

.
Хитлер с Ева Браун
Яростта на нацисткия лидер Адолф Хитлер може би е причинена от тежки деформации на гениталиите. Вероятно това е обяснението за липсата на сексуално желание у фюрера, както и огромният му гняв, твърди The Sun.
 

Историци твърдят, че лидерът на нацистката партия е страдал от крипторхизъм, което означава, че единият му тестис е бил „задържан”. Констатацията е записана в документи от ареста му през 1923 г. Това на практика окончателно потвърждава слуховете от десетилетия, че Хитлер е имал само един тестис, пише и The Guardian. 
 

Появилите се сведения сложиха край и на спекулациите, че Хитлер губи единия си тестис заради шрапнел, получен при битка през Първата световна война. 

Нови документи обаче показват, че гениталиите на Фюрера са били още по-деформирани. Той е имал хипоспадия, което в неговия случай се е изразявали в недоразвит микропенис. В новата книга „Последният ден на Хитлер: Минута по минута”, историците Джонатан Майо и Ема Крейги пишат за здравословното състояние на лидера на Третия райх, като според тях именно горната тайна е пазена зорко.

"Смята се, че Хитлер е имал две форми на генитални дефекти – „задържан” тестис и хипоспадия, при която се налага отвора на уретрата да е в долната част на пениса”, пишат те.
 

Известно е, че Фюрерът се е страхувал някой да не го види гол и никога не е станал баща, въпреки че е искал от германците да увеличават арийската раса.

Личният му лекар Теодор Морел е предписвал на Адолф амфетамини, хормони и кокаин с цел повишаване на липсващото либидо и сексуален нагон към съпругата му Ева Браун.
 

Смята се, че урологът е документирал деформацията на фюрерския пенис.

Въпреки всичко изброено други исторически доказателства сочат за голямата сексуална харизма на Фюрера. В нацистката машина е имало отдел, който специално се е занимавал с писмата на Хитлер от почитателки.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 9772 |29.11.2015 Сдружение иска короната на „Мис България“ заради голи снимки . 1| 5530 |19.11.2015 REFAN отново завладя с уханията си BIG BROTHER ALL STARS . 0| 5845 |23.10.2015 Хитлер от Митровица мрази сърби и комунизъм . 44| 14190 |01.09.2015 Владимир Путин с ново суперсекси гадже?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads