Реклама / Ads
10| 11709 |23.10.2012 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Патрашкова ще пише ВИП Брадър книга, Любен Дилов ще я замества

.
Патрашкова се въплъти като Кристина Кунева Източник: НТВ
Кристина Патрашкова изхвърча от къщата на ВИП Брадър въпреки високата оценка, която получи от съквартирантите си за ролята на Кристина Кунева. В Къщата снощи се разяри оспорвана предизборна кампания. Сценаристите на формата доказаха, че когато имат желание, могат да направят и качествени неща, встрани от манипулацията и интригите, на които залагат най-вече.
 

Главните герои на шоуто бяха Кристина Кунева в ролята - Патрашкова, Николай Сидеров (Ники Сървайвъра), Благой Борисов (Багата) и Димитър Станишев (Фънки). Четиримата представиха своите предизборни платформи, а съквартирантите трябваше да изберат своя премиер.

Вместо пред всеки блок – улично куче, да сложим пред всеки блок  уличен леопард, предложи Багата–Борисов в предизборното си обръщение. Според него това би била успешна мярка с борбата срещу грабежите. Леопардите пък ще внесем от Южна Африка. Багата Борисов обеща на избирателите си също всяка улица да стане магистрала. Той изтъкна, че до две години ще има метромагистрали, а синът на Ламбо – Владко, ще бъде използван за перпетуум мобиле за добив на електроенергия. “България е в много мъжки ръце”, бе посланието на Благой Борисов.

Докога бъдещето на България ще струва пет кебапчета? Може ли рязането на ленти да подобри живота ни, обърна се към “избирателите” Кристина Кунева, звучейки максимално точно и скучно според Фънки Станишев в своето обръщение. България, направи интелигентния избор!, призова тя електората.

Магистралите преди водеха към бизнеса на мафията, а сега към имотите на властимащите на морето, обърна се в клипа си Николай Сидеров. Всички с бюлетина номер 2 От сърце!, обобщи кампанията си той.

Да сринем Витоша, а в метрото да раздават вместо билет - по една цигара марихуана, съвсем във Фънки стил заяви в клипа си представителят Станишев, който даде заявка за разрушение на България. Димитър Станишев призова да гласуват за него с думите: “Ако искате да сте свободни и да идете на майната си!” А Патрашкова не пропусна да изтъкне, че това не звучи социалистически, а анархистки и нихилистки.

В крайна сметка Багата Борисов спечели премиерския постст в Къщата с 5 гласа. Плътно зад него се подреди Кристина Патрашкова, която събра 4 бюлетини, следвана с два гласа за Фънки - Станишев, а Ники - Сидеров остана на последно място с една-единствена бюлетина.

Въпреки предизборните напъни Кристина Патрашкова получи най-слаба зрителска подкрепа и се наложи да напусне шоуто на ВИП Брадър. Последва я Ники Съйрвайвъра, който също беше изгонен.

Журналистката излезе цялата грееща на сцената и разказа, че основната причина да вземе участие в шоуто била да го изследва като лаборатория отвътре. И побърза да се похвали, че ще пише книга. Нещо, което съквартирантите вероятно предчувстваха и побързаха да спасят бъдещите читатели от дълъг епичен труд.

Още на излизане Патрашкова сподели впечатлението си, че чалгата е всемогъща и не може да бъде победена... засега. Все още не мога да приема държавата на Златките, но считам, че трябва да се дава шанс на всеки, каза тя по повод сприятеляването си с Черната Златка. Патрашкова й обещала, че само да излезне от къщата и тя, ще се заеме собственоръчно с нейното образоване. Ще започне със списък от задължителна литература, която да прочете. Фаворитът й в шоуто обаче е Багата, на когото даде медальона си, преди да напусне.

За капак на шоуто късно вечерта при съквартирантите влязоха тризначките Вяра, Надежда и Любов. Тъй като ще им бъде трудно да заместят подобаващо напусналите Кристина Патрашкова и Ники Сървайвъра, на помощ от понеделник ще се притече и  Любен Дилов-син.

Той се обзаложи в началото на предаването с водещия Ники Кънчев, че неговата фаворитка Патрашкова няма да бъде изгонена тази вечер. И се обърна към публиката с обещанието, че ако тя остане в къщата и той ще се „жертва” и ще се присъедини към съквартирантите. Тъй като не се разбраха с Ники Кънчев какво ще стане, ако загуби облога, водещият се възползва и пожела все пак да влезе във ВИП Брадър.
 
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 9044 |19.10.2012 Сюжет "Здравко 2" се разиграва във ВИП Брадър . 2| 8379 |17.10.2012 От ВИП Брадър си тръгнала чалга певица, но не и чалга културата . 22| 16020 |13.10.2012 Орлин Павлов със смъртна присъда във „ВИП Брадър” . 4| 16408 |11.09.2012 Памела Андерсън с рекорден хонорар от 311 бона за 3 дни във "ВИП Брадър"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads