Реклама / Ads
18| 14106 |28.04.2015 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Шок! Наша хайлайф дама си извади ребра за тънка талия

.
ЧЕТИВОТО НЕ СЕ ПРЕПОРЪЧВА ЗА ПОДРАСТВАЩИ! Пластичната хирургия съвсем не е съвременно изобретение, историци твърдят, че тя се е зародила още в Древен Египет и то преди повече от 3000 години.
 
С настъпването на лятото обаче все повече дами не харесват онова, което виждат в огледалото, и затова опират до услугите на естетическите хирурзи. Фрогнюз научи, че часовете при пластичните корифеи са кът, а процедурите, които се предприемат за отслабване, понякога имат повече от странни измерения.

У нас цените все още не са "излетели в космоса" както са на Запад, но удоволствието и тук не е за всеки джоб. Опитали и патили пациентки обаче твърдят, че е цяло чудо да попаднеш на наистина качествени услуги, затова "възможните" хай-лайф дами предпочитат, като ще се харчат, да го направят зад граница.

Фрог научи от добре запознати източници, че известна дама от нашенския хайлайф съвсем наскоро е броила "скромна сума" за извайване на тънка талия. И всеки момент предстои да я демонстрира из модните заведения. Нашенският принцип "Трай, бабо, за хубост!" е сработил и в този случай, защото по разкази на очевидци (по-скоро слушатели на разказа за естестичните мъки) интервенцията е била твърде болезнена. И не по-малко скъпа. Защото става дума за изваждане на ... ребра. Тънката талия се оказала ни повече, ни по-малко от 12 000 долара.

Впрочем едно време, за да изваят тънка талия, дамите носели пристегнати корсети, които почти никога не сваляли. Тъкмо на тях, а не изтънчената им чувствителност, се дължали и честите припадъци. В наши дни чак толкова стягане не е необходимо, но тънката талия не се придобива по по-безопасен начин. Корсетът е заменен от истински хирург, въоръжен със скалпел, който срещу съответна сума и естетически мерак, няма да се поколебае да извади 11-ия и 12-ия чифт ребра. Точно те нямали никакво значение за функциите на организма. Дотук с добрите новини обаче. Оказва се, че подобна интервенция може да предизвика смъкване на бъбреците или пък деформация на гръдния кош. Отделно от това възстановителният период не е кратък, той продължава няколко месеца, като не броим и белезите по тялото на пациента. Но красотата искала жертви, а мнозина са готови да ги дадат.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 20| 9057 |20.04.2015 Бареков цака Бойко с магнолия, куче и дама . 1| 6520 |11.11.2014 Маша с пръстен на наша дизайнерка . 7| 9421 |26.03.2014 Пищова намерил пари в бабината си дамаджана за туршия . 4| 7962 |20.01.2014 Първата дама на Франция се изнесе от Елисейския дворец

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads