Реклама / Ads
9| 8848 |22.03.2011 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Щерката на Кадафи имала афера с Берлускони

.
Айша Кадафи или "Клаудия Шифър на Северна Африка", както я определи „Дейли телеграф", съвсем не прилича на своите седем братя, синове на либийския диктатор Моамар Кадафи.
 

Според изданието единствената дъщеря на полковника прави приятно впечатление на публиката си с елегантната си външност, приятни маниери и добро образование.

Светлокосата Айша Кадафи е вече на 40 години. Подобно на йорданската кралица Раниа, блондинката е член на клуба на избраните -„селебрити" от света. Снимки на Айша, заедно с клюки за нея редовно се появяват на страниците на списания от типа на "Hello! "

През януари имаше слухове, че тя е имала роман със Силвио Берлускони", информира „Дейли телеграф". През 2006 година, според вестника, Айша Кадафи се омъжва за братовчед си, полковник от либийската армия и му роди три деца. Миналата година, в интервю за „Сънди телеграф" я попитаха как реагират хората, като разберат, че е дъщеря на Муамар Кадафи. „Обикновено възкликват, след това стават много дружелюбни и използват случая да изпратят поздрави на баща ми. Никой досега не е реагирал негативно", отговори Айша.

Дъщерята на лидера на Джамахирията се занимава с благотворителност, беше посланик на добра воля на ООН, но миналия месец бе лишена от това звание. Неведнъж, с изказванията си Айша шокира Запада. „През 2000 година, две години след сключването на мирното споразумение в Северна Ирландия, тя се прояви като недипломатичен гост на Великобритания, като се изказа в „Къта на оратора" в Хайд парк, като в речта си се изказа в подкрепа на ИРА. През 2004 година доброволно реши да се присъедини към юристите, които защитаваха Садам Хюсеин", пише „Дейли телеграф".

Неотдавна Айша защитаваше своя брат Ханибал и неговата жена, когато в Швейцария срещу тях бяха повдигнати обвинения за пребиване на прислугата си. "Преди да тръгне заедно със своите роднини с частен самолет, тя се похвали, че е изтеглила всичките си пари от швейцарските банки", пише изданието.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 5651 |07.03.2011 Берлускони помагал на Кадафи с проститутки . 2| 9080 |01.03.2011 Нели Фуртадо ще дари 1 млн.$ хонорар от Кадафи . 6| 15088 |21.09.2010 Синът на Ален Делон и щерката на Маджо сядат на един чин . 4| 6795 |18.03.2010 Сашка Васева имала мераци да е новинарка

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads