Реклама / Ads
0| 5383 |15.08.2017 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Стриптизьорка разкри: Мъжете вече не харесват силиконови бюстове!

.
Ана Делос, стрийптизьорка от повече от 8 години в московски клуб разкри в интервю, че мъжете вече не харесват жени, използвали пластична хихургия за да увеличат бюста или устните си.
 
В интервю за "Аргументи и факти", Делос, която е и бивша гимнастичка и майстор на спорта разказва как дамите, играещи на пилон в нощни заведения, прилагат свои хитрости ,за да изпразнят джобовете на мъжете.

"На първо място е това мъжът да те хареса и то чисто сексуално. Напоследък забелязвам, че публиката все по-малко се заглежда и възхищава от силиконов бюст или устни, повече търсят естествената красота", казва стриптизьорката.

Според нея, историите, в които клиенти подаряват на дамата от пилона автомобили или апартаменти са останали назад, в 90-те години на миналия век.Днес момичетата работят или на заплата, ако имат собствено шоу със запазена марка или на процент от консумацията.

"Най-младите и неопитни танцьорки в Москва получават около 50-60 евро на вечер.Средният доход на месец на една вече опитна стрийптизьорка достига до 5000 евро, но имайте предвид и многото разходи, които трябва да се направят-за такси, грим, прическа и костюм", казва Делос.

Тя посочва, че не е възможно клиентите да бъдат окрадени вечерта в нощния клуб. Но някои момичета са намерили начин да прибират парите им- едни посещават специални курсове за съблазняване на мъже, други ходят на курсове за хипноза. "Ако умееш да хипнотизираш мъжа, имаш шанс да изпразниш джоба му", уточнява танцьорката.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 10652 |30.07.2017 Британски учени: При секса само мъжете харчат повече калории . 0| 5313 |15.11.2016 Чесънът прави мъжете по-сексапилни . 0| 7763 |02.08.2016 Татусът на кръста влудява мъжете

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads