Реклама / Ads
6| 5061 |03.04.2023 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Веселата част на предизборната кампания

.
Танцът на Вергин Терзиев
По различен начин партиите се опитаха да спечелят народната любов.Забавната и веселата част на предизборната кампания демонстрираха от ДПС, ГЕРБ, ПП, ”Глас народен” и др.
 

В борбата за народната любов неочаквано с танц влезе ДПС. Кандидат-депутатът от Бургас Вергин Терзиев изненада с подхода да спечели както гласоподаватели, така и овации от съпартийците си.


Песента „Eye of the tiger” беше изборът на Бойко Борисов в изборната битка . Песен, която и до днес свързваме с волята за победа от световноизвестния филм „Роки”. Точно както боксьорът тренира под звуците ѝ, така и съпроводен от нея Борисов излизаше на сцената във всеки град през цялата предизборна кампания. Лидерът на ГЕРБ върна и кожения шлифер, който носеше като главен секретар на МВР и в началото на политическата си кариера преди повече от 20 години. Пиарът на партията публикува снимка във Facebook и написа „Той се завърна”.


Коженият шлифер от гардероба извади и Елисавета Белобрадова от „Демократична България”. С послание, че не е важен шлиферът, а е важно кой го носи.


От „Продължаваме Промяната” измислиха нов подход – да разкриват лични, любопитни факти за хора от партията. Сред тях и талантът на Искрен Митев да пее. Той сподели, че се изявява в хор, но се притеснява да пее сам. Йордан Терзийски пък сподели с гласоподавателите, че има непоносимост към оцет. „Обяснявам си го с факта, че като малък са ми правили компреси”, допълни той.


Лидерът на БСП Корнелия Нинова смени коня от парламентарните избори през 2017-а с мотор. Откриването на мотосезона в предизборна кампания се оказа не само неин избор. Мая Манолова също качи снимки на две колела. Моторите не за първи път се използват от политиците вляво. Още през 2002 година тогавашният лидер на БСП Сергей Станишев избра да стигне до Бузлуджа с черно рокерско яке с надпис: „Ако виждате този надпис, значи Елена е паднала от мотора”.


Светльо Витков от „Глас народен” качи снимка с послание – намигване към БСП. А конкуренцията между Корнелия Нинова и Мая Манолова ги отведе в Кюстендил, където посрещнаха пролетта. Двете се хванаха и на хоро. А от мегдана битката за народната любов се премести на щанда.



Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4913 |16.03.2023 Щъркелова двойка сви гнездо в Банско . 0| 5223 |15.03.2023 Два слона от Германия пристигат в Столичния зоопарк. Още два ягуара от днес радват посетителите . 1| 4239 |10.03.2023 Принц Едуард получи титлата херцог на Единбург . 0| 4802 |09.03.2023 Официално! Децата на Меган и Хари вече са принц и принцеса

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads