Реклама / Ads
2| 9777 |01.08.2013 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Випове отмарят по гьолове и зеленина

.
В най-мързеливия сезон повечето известни персонажи избират сравнително скрити места у нас и по света, но никога не отказват автографи на феновете. Из Черноморието или планините артистите се опитват да го ударят на пълна ваканция, но често се шегуват, че няма как да стане, защото мобилните им телефони са денонощно включени.
 

Неслучайно за доста от тях къмпингите са любими места. Сред най-страстните им почитатели са Филип и Милена Аврамови, които хич не се притесняват да водят по дивите места щерка си Рая. Деян Донков и Радина Кърджилова са в "Градина", където могат да забавляват лабрадора на актрисата. Пак там Лора Крумова прекарва последните дни от бременността си.

Други знаменитости изповядват философията на Панталей Пътника - като Симеон Лютаков, например. От началото на лятото актьорът не спря да обикаля България и различни континенти. Стигна дори до Коста Рика. Сега с дъщеря си Лиа са се отдали на родни забележителности. Преди дни двамата бяха в Боянската църква, но се задържаха в София само няколко часа. После веднага поеха към Мелник и Сандански, където поснимаха хубавите гледки.

Ексадреналинката Жана, която наскоро мина под венчило, също не може да стои на едно място. Едва завърнала се от гръцкия остров Лефкада, тя вече стяга джапанки за втори меден месец. Със съпруга й Слав са решили да отскочат до Бали. Там те ще се включат в популярните напоследък ретрийти или курсове за емоционално и физическо възстановяване. В рамките на месец човек живее без месо, алкохол и мобилни комуникации. В комуната всички се будят с гонг по тъмно, за да наблюдават изгрева, а денят им минава в беседи, упражнения и медитация. "Покрай рубриката "Тайната на щастието" се влюбих в местната култура, природата и енергията на тази земя. Вече съм си избрала и гуру, с който искам да се срещна", сподели водещата. Потегляйки към Индонезия, Жана обмисля и да дебютира в гмуркането. "Но трябва да усъвършенствам първо плуването си. Все още не съм сигурна, че ще се престраша", казва водещата по ТВ7. Същото важи и за мъжа й, който е по-умереният екстремист в двойката и миналата година отказал да й прави компания с парашут в облаците. Жана отрече слуховете, че е бременна, но призна, че иска голямо семейство с поне две деца.

Лятото донесе и нова любов за някои. Македонецът Лестер, който спечели Big brother all stars, изглежда е влюбен. "В момента имам приятелка, чието име започва с буквата "Л", но ще видим дали ще се получат нещата", издава певецът. Това накара някои да коментират, че Никола се е залюбил с Любов от тризначките, с които се запозна в риалитото. "Досега не мога да кажа, че съм имал определен тип жени, които предпочитам. Много е важно да има химия, когато си близо до момичето", казва той. И допълва: "Не бих искал да съм сърцеразбивач, защото знам каква драма е да страдаш от любов", сподели още Лестер пред македонския Go Guide.

Камелия пък се крие в Родопите. Певицата имаше участие в Свети Константин до Пещера - райско кътче с много зелени площи и красиви пейзажи.

Тъкмо заради много си ангажименти, попфолк дивата отстъпи на Жени Калканджиева ролята на водеща на "Мис България". Наскоро Камелия качи снимки на страницата си във Фейсбук от пътешествието си из Родопите.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 9064 |31.07.2013 Синът на Фидосова замени лъскавите автомобили с трамвай . 0| 8457 |30.07.2013 Кейт и Уилям наричали бебето "гроздово зрънце" . 1| 8349 |29.07.2013 Последната роля на Джони Деп - близо? . 10| 10035 |28.07.2013 Несебърската барби мачка на морско парти

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads