Реклама / Ads
10| 7319 |08.06.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Вито Саръиванов сяда в стола на Лора и Коко Стойнов

.
Витомир Саръиванов, който води „Цената на истината” и „Сблъска” в „Станция Нова”, ще заеме мястото на титулярите в сутрешния блок на Нова ТВ Лора Крумова и на Коко Стойнов.
 

Размяната на местата ще продължи само докато Лора и Коко са отпускари през лятото. Изборът на Вито Саръиванов не бил случаен, а свързан с предстоящото световно първенство. Преди да влезе в шоу предавания, Витомир беше спортен журналист и коментатор в БНТ и Ринг ТВ. От медията заявиха също, че Гала и „На кафе...” няма да почиват през летния сезон.

За разлика от останалите телевизии Нова вече крои планове и за есента и те са свързани с риалити формат. Bailando por un Sueño е оригиналното му име, а идеята е известни личности да си партнират с неизвестни хора и така да осъществят една своя мечта. За да стане това обаче те трябва да представят блестящи танцови, певчески и други умения.

„Продукцията е реализирана с безспорен успех в десетки държави в Европа и Америка, като в Румъния и петте й сезона са абсолютен телевизионен лидер, в Аржентина има по-висок рейтинг от „Биг Брадър”, а в Словакия е по-гледана от финалите по хокей - най-популярният спорт в страната”, казаха от Нова.

В БНТ нещата с лятната схема са ясни отдавна, защото тя коренно се променя заради футболното първенство. За първи път от години насам сутрешният блок няма да почива, а водещи ще му бъдат титулярите Марин Маринов, Аделина Радева и Александра Гюзелева. В държавната телевизия кратка лятна почивка си дават от „Референдум” и от предаването на Митко Цонев „В неделя с...”.

Сутрешният блок на ПРО.БГ също няма да почива. Георги Любенов и Яна Грудева ще работят солово и ще си разделят отпуските по месеци, както беше и миналата година. Все още от БТВ пазят в дълбока тайна намеренията си за летния сезон. Практиката от минали години показва, че „Тази сутрин” по принцип не почива. Близък до сутрешния блок на телевизията сподели, че най-вероятно Виктор Николаев и Анна Цолова ще работят на смени, както колегите си в ПРО.БГ. Не е изключено те да бъдат подкрепяни от репортера Антон Хекимян.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 7831 |07.06.2010 Сем. Трифонови поеха към "Квартала" . 7| 6190 |07.06.2010 Книга на фюрера в центъра на столицата . 3| 10720 |06.06.2010 Мис Плейбой: Футболистите стават само за секс . 13| 8741 |05.06.2010 Адреналинката Яна с ново гадже

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads