Реклама / Ads
0| 8913 |10.05.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Зарязаха ме. И сега какво?

.
Ако те е зарязал и повече не иска и да чуе за теб, ако вече си е хванал друга, с която те е мамил последните месеци.... кого заблуждаваш? Заради него наистина не си заслужава да страдаш, но страдаш. През какви фази минаваме, докато времето ни излекува?
 
Плач
Първо ти се доревава и ще ревеш. Това е съвсем нормална реакция. Пореви си, но когато си сама. Ако плачеш пред приятели и познати, само ще натъжиш и тях. Това, че ти страдаш, е достатъчно. А и представи си се за минута в очите на другите. Вечно ревяща и кисела. Мислиш ли, че си приятна гледка? Ако наистина те е зарязал без причина, най-вероятно ще плачеш от обида, смесена със зараждащо се чувство на вина да не би ти да си сбъркала нещо. Сигурно не е така, но все пак през това трябва да се мине.

Обсебване
Много често зарязаните момичета обсебват бившето си гадже с обаждания и SMS-и. Наистина трябва да си свръх човек, за да спреш на секундата да го търсиш и да го забравиш. Но и няма как да вървиш против себе си и вероятно ще му звъниш и пращаш sms-и, за да „изясните ситуацията’’. И той за стотен път ще ти каже, че вече не иска да те вижда. Няма какво да се заричаш, че този път за последно му се обаждаш като знаеш, че не можеш да спреш. Обаждай се, но си постави някакъв разумен срок през който да разредиш обажданията, както и финална дата за спиране. Не си и помисляй да му купуваш подаръци с повод и без повод. Все пак сте скъсали! Извинявай, ама нали той те е зарязал?!

Търсене на съчувствие и услуги
Сигурно си мислиш, че като му кажеш че ти се е развалил бойлера, той ще дойде и нещата ще станат както преди. Или като му кажеш, че си болна, той ще се разчувства. Ако наистина имаш затруднение или проблем, обърни се към истински близките си хора. Спукала ти се е гума? Обади се на приятел. Настинала си? Отиди на лекар.

Преследване
Той категорично отказва да ти дава обяснение, къде и с кого се вижда. За нещастие обаче имате общи познати. Ако ги разпитваш какво прави той, ще ти стане ли по-добре, като чуеш, че по цяла нощ е по заведения с новото си гадже? Да не ти минава през ума да ходиш по местата, на които той ходи, с плахата надежда да те види и заобича отново.

Обгрижване
Ти продължаваш да се грижиш за него по всякакъв начин. Плащаш сметката му за телефона – нали сте с една фактура... Интересуваш се как са близките му, имат ли нужда от нещо. А наистина не трябва. Откъде накъде ще се грижиш той да е добре?

Изолиране
Не искаш да излизаш никъде. Стоиш си вкъщи и не искаш да се виждаш с никого. Така какво ще постигнеш, освен депресия?! Добре, постой си една-две седмици вкъщи, за да не разваляш вечерта на хората около теб с лошото си настроение. Тъкмо да се наревеш хубаво. Но не повече! Няма нищо страшно до вчера да си била с гадже, а от днес – соло. Излизай с хора при всяка възможност.

За съжаление се минава през всички тези фази. Нищо чудно един ден да благодариш на съдбата, че ти се е случило това “ужасно нещо” и да разбереш, че това всъщност е най- хубавият подарък, който ти е направила. Как иначе щеше да срещнеш настоящото си гадже?
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 11831 |10.05.2010 Линдзи Лоън стана порноактриса . 1| 6520 |09.05.2010 Съпругата на Берлускони иска 3,5 млн. евро на месец . 2| 5069 |08.05.2010 Българският джакпот ще мине 1млн. лева . 0| 4839 |07.05.2010 Американци удариха 266 млн. от тотото

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads