Реклама / Ads
0| 7403 |06.07.2016 ЛАЙФ СТАЙЛ

Французите умират за салата Нисоаз

.
Всеки един французин, особено ако е от Ница, ще завиди заради тази гурме салата. Всички сме чели за салата Нисоаз. Варено яйце, зелен фасул, риба тон и други неща...
 

Ето деконструкция на тази рецепта. В тиган на умерена температура карамелизирате 1 глава лук с малко балсамов оцет и захар за около 40 мин. Изваждате го от тигана и слагате отново в него за 5 минути зеления фасул и чери доматите леко да се запържат. През това време обърквате риба тон, 100 г крема сирене, лимон и малко от карамелизирания лук. След доматите и зеления фасул в същия тиган чуквате две яйца, да станат на очи. Редите всичко отделно в чиния, яйцето го слагате отстрани върху препечена филия. Имате интересна френска салата с ваш щрих и нюанс. (undertheline.net)

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2742 |11.06.2025 Радост за феновете на "Блек Сабат": Откриват изложба със студийна техника на групата в Бирмингам . 1| 3190 |09.06.2025 Последният концерт на Ози Озбърн с "Блек Сабат" ще бъде излъчен на живо по целия свят . 0| 3156 |30.05.2025 След триумфа в Япония, Нина Николина ще представи проекта Livе „Jazz & Тraditions“ на 6 юни във Варна . 0| 3323 |20.05.2025 Б.Т.Р., Звезди и Тонто от АХАТ с Национално турне 2025

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads