Реклама / Ads
0| 11096 |19.06.2012 ФРОГ МЮЗИК

B`ESTFEST SUMMER CAMP – не просто музикален фестивал, а разнообразие от страхотни преживявания

.
Всеки българин, закупил два 3-дневни билета за B`ESTFEST Summer Camp 2012, получава втория безплатно!!!
 

B’ESTFEST SUMMER CAMP е най-големият международен музикален фестивал в северната ни съседка Румъния. През това лято, фестивалното градче ще бъде разположено край езерото Пасарея, в парк Тунари край Букурещ, в дните и нощите на 6, 7 и 8 юли. Освен разнообразната като жанрове музика, която ще звучи от 7те сцени и освен артисти от класата на Garbage, Pulp,  Royksopp, Caro Emerald, Selah Sue,  Booka Shade, Milow, Stanton Warriors, Tristania и много други, фестивалното градче ще предлага и старохтно разнообразие от други, извън-музикални занимания.

B`ESTFEST е 3-дневно лятно градче, в което има няколко зони за спорт и ентъртеймънт, барове и тераси, където също се случват живи изпълнения на групи, където диджеи пускат свои сетове. Част от B’ESTFEST SUMMER CAMP са площи с неконвенционални арт експозиции, креативни уъркшопове, уютни местенца за релакс, кътове за творчество и занаяти. Внушително място на този фон от разнообразни атракции заема и зеленото еко градче, част от фестивала, където в екологичните програми на NGO може да се включи всеки.  

Спортната зона
B’ESTFEST Sports Area e отделна зона, предназначена единствено и само за спортни занимания – от фитнес на открито, през сутрешна йога с високо квалифициран инструктор, байк и скейт платформи, до футбол, волейбол и баскетбол на обособени за целта игрища, функциониращи и през светлите часове на деня. За по-екстремно настроените натури има стена за скално катерене и ластици за така нашумялото напоследък “slacklining”.

Панаир за малки и големи
Въртележки за деца и възрастни, блъскащи се колички, всякакви видове движещи се машини, илюзионисти – това е само част от панаирното градче в рамките на B`ESTFEST Summer Camp. Тук може да се оставите изкусни творци да изрисуват по ефектен начин лицето ви, талантливи татуировчици да ви направят татус. Това е мястото и на което може да драскате графити, колкото си пожелаете, да ядете пуканки и захарен памук до насита.

Релакс край езерото
Хамаци под разноцветни шатри са разпънати край водата на езерото Пасарея и приканват да посрещнете изгрева, излегнати мързеливо в тях. Докато се люлеете, може да поръчате чаша чай или наргиле с приятен аромат. Наблизо има и достъпна за всекиго библиотека, от която може да си вземете книжка и да почетете, докато си лежите в хамака. А защо не погледате някой готин филм или пък театрален пърформанс, лежерно излегнати в своя хамак?!

Зона за изкуство и занаяти
За арт особите има специално разпънати големи и светли шатри, в които са изложени най-различни експозиции на фотографи и художници. В тях са поставени и чисто бели платна, чакащи онези посетители на фестивала, които ще поискат да нарисуват своята картина.
Искате да направите скулптура или да изпробвате уменията си в правенето на оригами... тук е вашето място за лично изразяване.

Базар
Той е любимата точка на шопинг маниаците, заради множеството ръчно изработени аксесоари, винтидж и ърбън облекла, хамаци, музикални CDта, колекции от албуми на добрия стар винил и още много нещица, които могат да се купят от тук.

Царството на вкусната храна
Множеството местенца за хапване предлагат местна румънска кухня, китайска храна и такава от други места на света. Не са пренебрегнати и вегетарианците, а за десерт в никой случай не бива да пропускате гигантските B’ESTFEST палачинки! Бирата е на цена от 1 евро. Все така атрактивни са цените и на всичко останало за хапване и пиене.

Къмпинг
B’ESTFEST има свой голям къмпинг, предазначен изцяло за публиката на фестивала и разполагащ с всичко необходимо – тоалетни, душове с топла вода, дори собствено пазарче за храна. Достъпът до къмпинга е разрешен само на онези, които притежават ваучер за къмпинга, а неговата цена е невероятно ниска: 3,50 евро и за трите фестивални денонощия!
В къмпинга може да се настаните със своя собствена палатка или да наемете такава. Също така в къмпинга на фестивала може да се настаните и със своя собствена каравана или да наемете такава. За повече детайли, пишете на: camping@bestfest.ro.
На същият мейл ще ви отговорят и на всякакви въпроси за достъпа на лица с физически увреждания и в инвалидни колички. За тях е предвидено специално място за настаняване около сцените на фестивала.
Актуален LINE UP:


Main & 2nd Stages
(alternative, indie, pop-rock, electro, hip-hop и fusion)
Garbage (US/UK), Royksopp (NOR), Pulp (UK), Caro Emerald (NL), Selah Sue (BE), The Qemists (UK), Booka Shade (DE), Milow (BE), Skindred (UK), Mala Vita (NL/EU), Dope D.O.D (NL).
Aftershock Stage
(rock, punk, hardcore, metal, thrash, gothic, death, extreme)
Kreator (DE), Moonspell (PT), Obituary (US), Meshuggah (SE), Tristania (NOR), Pipes and Pints (CZ), Turbo (HU), Regardless of Me (IT), Last Hope(BG)
Dance Arena
(drum’n’bass, dubstep, breakbeat, electro)
Stanton Warriors(UK), Trolley Snatcha(UK), Andy C(UK), Modestep(UK)
Blazing Vibez Stage
 (roots, dub, reggae, new roots, dancehall, rocksteady, rub-a-dub, jungle)
Blazing Vibez Soundsystem,  Republika Verde Crew (Planul Jim, Sistah Rastahfairy,  Genochill&Amanet, DippaWizz, MC BBC),  Kaya Foundation,  Irie Warriors Sound,  Chesarion,  Ras T,  Colentina Soundsystem,  Phlo Da Shaolin,  Lady  Raizah, Selecta B
Groove On Stage
(chill-out, lounge, jazz, funk, broken-beat, idm, breakbeat, DNB, electro, hip-hop)
Rotopercutor, Ufe, Zicu, Jo.E, Underwing, Tzuc, Alex Puicea, Danaga, Electroclown, MartianArts, Psudub
Плюс сцена за изява на местните румънски таланти.

БИЛЕТИ:
3-дневен фестивален билет: 60 EURO (265 RON)
1-дневен фестивален билет: 28 EURO (125 RON)
Ваучер за къмпинга: 3.50 EURO (10 RON)

Билети може да си купите от тук:


Два безплатни билета с ползване на безплатен къмпинг може да спечели всеки, който участва до 21 юни в играта на BLVD.BG:
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7011 |14.06.2012 Boom 2012 - lets do better . 0| 6880 |13.06.2012 B`ESTFEST парти в клуб „Строежа” ще раздава безплатни билети за най-якия фестивал в Румъния това лято . 0| 13183 |12.06.2012 Звездите на ELEVATION – предимно вегетарианци . 0| 7554 |05.06.2012 Виж пълната програма по часове на Elevation 2012 и подробности за фестивалната зона!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads