Реклама / Ads
0| 6733 |28.05.2012 ФРОГ МЮЗИК

В четвъртък стават ясни победителите от конкурса за непопулярни групи, които ще свирят редом с Fatboy Slim, Erykah Badu, Cypress Hill

.
След броени дни членовете на българските групи, които ще излязат на главната сцена на Elevation Music Festival, ще дадат своя глас за две от десетте непопулярни групи, участвали в конкурса на фестивала.
 

 

В четвъртък – 31 май в 20:00 часа в столичния бар Radio Café момчетата от Gravity Co, Skre4 и Der Hunds ще гласуват пред погледите на финалистите в конкурса и техните фенове. Бандата, която събере най-много гласове ще се качи редом с Fatboy Slim, Erykah Badu, Cypress Hill и много други  на главната сцена на фестивала и ще получи награда от Max Telecom.  Класиралите се на второ място ще свирят на трета сцена заедно с най-нашумелите български групи през изминалата година – Kottarashky, Миленита, The Top Stoppers и др.

 

Тази година Elevation Music Festival дава възможност и на публиката да гласува за своя фаворит сред десетте финалисти. От дни интернет потребителите дават своите гласове за любимите си банди на специална платформа във VBOX7. До момента най-оспорвана е битката между феновете на BZD, Algoriddim Live Band и Aftertaste. Повече подробности за временното класиране можете да намерите тук.

 

Гласуването на интернет потребителите ще приключи на 30 май в полунощ.  Победителят, който също ще се качи на трета сцена на фестивала, ще бъде обявен заедно с останалите групи избрани от журито.

 

Билети за фестивала, който ще се проведе на 23ти и 24ти юни, с откриващо парти на 22ри, на военна авиобаза Доброславци могат да бъдат намерени в мрежите на Eventim.

 

Бройката на билетите е ограничена предвид мястото и условията за достъп до иначе забранената авиобаза Доброславци.

Повече информация за фестивала, можете да намерите на www.elevation.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6509 |16.05.2012 Ясни са финалистите от конкурса на Еlevation Music Festival за непопулярна група . 0| 7895 |26.04.2012 Сензацията WALK OFF THE EARTH стават част от тазгодишното издание на ELEVATION . 0| 6465 |20.10.2010 Идолите Bon Jovi стават "Световни икони"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads