Реклама / Ads
8| 7896 |01.02.2011 ФРОГ МЮЗИК

Диана Експрес се завръща

.
Площад СИНЕВА се нарича двойният компакт диск с включени два албума на групата.
 

Легендарна група се завръща - Intelligent Music и ДИАНА ЕКСПРЕС представят днес новия си двоен компакт диск и видео клипове към него в София Лайв Kлуб. Новата продукция на бандата е начало на амбициозната програма на групата за 2011:

Площад СИНЕВА се нарича двойният компакт диск с включени два албума и предстояща премиера през март. Първият албум – „Завръщане” е издържан в класическия рок стил на групата, с изчистени аранжименти, прекрасни китарни партии и здрав рок саунд на старите кучета. Кавърът на незабравимия хит „Синева” вече е в ефира на радиостанциите.

Вторият албум носи заглавието „Силата на мисълта”
и е авторски проект на продуцента на групата Милен Врабевски. Тавата е първият български пример в областта на концептуалната рок музика, съобразен с най-добрите традиции на световни рок групи като Пинк Флойд, Алън Парсънс Проджект, Стикс, Канзас.

Три нови видео клипа има към албума: "Бири нон стоп” (включващ документални кадри от рокерски събор), „Търсене на мисълта”, в който участва и македонската поп изпълнителка Каролина Гочева и „Приказка”, по музика на Милен Врабевски.
Автори на видеото са: продуцент и режисьор Георги Красимиров – Герасим, оператори Пламен Антонов и Здравко Ружев, дизайн Екатерина Христова, костюми на Парушев.



На 01.февруари всеки фен на групата ще има възможност да се срещне на живо с легендарната рок банда и нейните най-нови парчета. След 30 години мълчание рок динозаврите отново са на линия, за да зарадват своите почитатели с чисто нови парчета и активна концертна програма. Освен познатите стари муцуни, към групата се присъедини и Младен Меченски, който е новият глас на Диана Експрес.

Диана Еспрес ще направят и турне в няколко големи града на САЩ в рамките на културния фестивал на българите в Америка “Celebrate Bulgaria”. Началото е на 21 май в Ню Йорк. След завръщането си музикантите ще зарадват и българските си почитатели с национално турне.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6331 |23.01.2011 Хелоуин търсят българския д-р Щайн . 0| 6155 |10.01.2011 SOFIA BURLESQUE REVUE . 0| 6773 |06.01.2011 Култовите Def Leppard готвят концертен албум . 3| 7116 |24.12.2010 Коледното послание на великите QUEEN

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads