Реклама / Ads
1| 5884 |10.06.2010 ФРОГ МЮЗИК

Елтън подгрява с вина и вегетариански деликатеси

.
Източник: livetradingnews.com
Богат асортимент от вегетариански блюда, колекционерски вина и диетични безалкохолни напитки ще глезят преди концерта в София сър Елтън Джон и неговия бенд.
 

В менюто на великия артист задължително ще присъстват следните три вида салати: „Зелена"( микс от всякакви зелени зеленчуци и подправки), „Гръцка" (с домашен зехтин) и „Капрезе" - с обезмаслена моцарела и нечетен брой цели листенца пресен босилек.

В своеобразната трапезария ще го очакват още: кошничка с прясно изпечени френски франзели, плато със 7 вида сирена, селекция пресни морски дарове и огромна купа с 4 конкретни вида плодове: ябълки, портокали, банани и круши. Към кулинарните изкушения на трапезата на сър Елтън ще бъдат прибавени неговата любима английска горчица и обилно количество пуканки.

Що се отнася до разнообразието от напитки, на разположение на звездата ще бъде специална селекция английски чайове „афтърнуун бленд", богат асортимент от диетични безалкохолни напитки и неразпечатан сет с малки шишенца изворна минерална вода.

Няколко колекционерски бели и червени вина от най-добрите френски изби ще очакват артиста в своеобразния ресторант. Там задължително ще присъства бутилка от любимото бяло „Pinot Grigio" („Пино Гри").
В личната гримьорна на бенда ще бъде разположена шведска маса с не толкова претенциозен кулинарен асортимент. Освен класическите месни и рибни деликатеси, ще са подсигурени няколко вида бира, бутилка водка, изстудено бяло „Шардоне" и загадъчна юбилейна бутилка бяло вино от региона Chateauneuf du Pape в югоизточна Франция.
Храната ще се приготвя на място от проефесионална кетъринг фирма, която пътува с екипа на Елтън Джон до всички точки от световното му турне.

Към кухненското помещение ще бъде пристроена и огромна сенчеста шатра с дълги маси и удобни пейки, където на екипа, работещ по построяването на сцената и бекстейдж зоната, в деня на концерта ще бъдат сервирани обилна закуска, апетитен обяд и лека вечеря.

Концертът на Елтън Джон у нас безспорно ще се нареди сред най-грандиозните събития в музикалната история на България. Великият музикант ще пристигне у нас със своя бенд от виртуозни музиканти и ще изнесе спиращ дъха спектакъл на столичния стадион Локомотив.

Поради елитния характер на събитието и впечатляващата визия на концерта, за първи път у нас зоната на терена пред сцената ще бъде обособена като специален сектор със седящи места и по тази причина капацитетът на стадиона ще се ограничи до 20 000 души.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 6121 |08.06.2010 Рокаджии и рокери стягат кинти и багаж за морето . 6| 7672 |30.05.2010 Турската maNga забива рокпирон в Меката на кючека . 0| 5841 |26.05.2010 И Mastodon подминават Sofia Rocks . 2| 5479 |21.05.2010 Петима виртуози придружават Дилън в София

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads