Реклама / Ads
0| 9837 |30.04.2015 ФРОГ МЮЗИК

FLIRT в най-чиста форма на партито на Carl Cox в София

.
Диджеят Карл Кокс
Днес София посреща един от най-прочутите техно и хаус диджеи в света Carl Cox. Той ще застане зад пулта за голямо шоу в Зимния дворец на 30 април. Партито, организирано от Metropolis, ще се проведе с любезната подкрепа на водка FLIRT.
 
Парти водката на България е подготвила забавление в най-чиста форма за всички фенове на един от най-обичаните диджеи в света. Така един висококачествен продукт  показва, че успешно може да  си партнира със световноизвестни диджеи, за да се случи едно наистина уникално шоу за ценителите на електронната музика. За най-големите купонджии ще има шотове, а през цялата вечер барът на водка FLIRT ще е отворен.

FLIRT е една от малкото водки в света, произвеждани по нова за сектора технология на пречистване чрез сребърна филтрация. В комбинация с многократната дестилация тя гарантира идеално чиста и мека водка. През февруари FLIRT подкрепи и друго емблематично електронно парти – TOP 100 DJs World Tour - SOFIA edition със специалното участие на Hardwell, Fedde Le Grand, Sunnery James и Ryan Marciano,  с което се утвърди като истинско гориво за най-добрите клубни събития тази година.  

 „Диджеят на диджеите“ – така наричат Carl Cox колегите му и журналистите, защото всяко определение, като „легендарен“, „култов“ или „световноизвестен“ в неговия случай е подценяващо.  Професионален диджей още от юношеските си години, той живее между Австралия, вилата си в Ибиса и постоянни пътувания из цял свят. Винаги в крачка с времето, той е твърд почитател на класиката и противник на консуматорското отношение към правенето и слушането на музика.

„Никога в историята не е имало сцена, която е по-силна като електронната в момента. Тя е по-голяма от рока. Има партита с 200-300 хиляди посетители. Започна абсолютно органично и не се повлия от правителства или исторически промени. Това е мрежа, която опасва целия свят!“ – казва Карл Кокс в едно от най-скорошните си интервюта. В София той идва с управляващия директор на неговия лейбъл Intec – Jon Rundell.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 6449 |28.04.2015 Хонолулу онемя пред шоколада Риана . 0| 6502 |27.04.2015 Бащата на Уайнхаус подскочи, не се харесва във филма „Ейми” . 4| 6805 |24.04.2015 Звездната Лили празнува рожден ден с концерт . 1| 8263 |23.04.2015 Тони Димитрова влюбена в музикант от „Гласът на България”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads