Реклама / Ads
5| 7572 |07.09.2017 ФРОГ МЮЗИК

Фолкпевицата Кали се чувствала дискриминирана заради ареста на сина й

.
Абсолютно неправомерно са задържали сина ми и неговия приятел, тъй като те са били с придружители на 18 години. В този казус се чувствам дискриминирана, заяви фолкпевицата Кали пред телевизия ”България он ер”.
 
Както стана известно, най-големият ѝ син Георги бе арестуван, защото е бил навън след 22 часа. След този час той е пътувал в кола с още три момчета. Всички са задържани от полицаите и откарани в 4-то РПУ, където са им съставени актове. На Георги е наложена глоба от 300 лева, след което е бил освободен.

"Не сме извършили никакво нарушение. Те са извършили нарушение, защото са го задържали и обискирали. Неща, които могат да повлияят на психиката на подрастващо момче. Може да те вкара в стрес и да промени поведението ти в обществена среда", обясни Кали.

Според нея случката може да се разглежда като полицейски рекет. По думите ѝ някои искат лесно да си изкарват парите и спират хора на случаен принцип.

"Я да ги видим тези. Аууу, ти нямаш 18 години, я дай 300 лева. Не им ли стигат парите от данъците, че почнаха да ни глобяват?! Полицейският рекет се реализира, защото трябва да се събират пари", убедена е певицата.

"Моето негодувание срещу система се състои в това, че законът не е еднакъв за всички. Не срещу тези, които случайно сме хванали, а да оставяме да се вършат безредици от незадържаните по морето, които се напиват, взимат наркотици...", каза още майката на Георги.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4725 |06.09.2017 Самоубийството на детето в Стрелча е заради игра? . 0| 4429 |06.09.2017 Вижте къде спира водата в столицата заради ремонти . 2| 6566 |05.09.2017 Димитър Карагегов пред Фрог: Губим милиони заради политиката си срещу индустриалния канабис

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads