Реклама / Ads
1| 10340 |02.10.2013 ФРОГ МЮЗИК

Хит на Румънеца и Енчев разтърси "Син сити"

.
Източник: Булфото
Двойна премиера разтърси снощи „Син Сити”. На грандиозно парти бяха представени новите парчета и клиповете към тях на Румънеца и Енчев с участието на НАСО и Пла.Ми „Хотел”, както и „Добре ли е?” – рап-дуетът на модела Гери Дончева и Мариета.
 

Акустично - само под звуците на китара, изпяха пред отбрана публика последния си хит Румънеца и Енчев. Пригласяха им останалите участници в песента НАСО и Пла.Ми. Те представиха парчето „Хотел” и видеоклипа към него премиерно.

НАСО, Румънеца, Енчев и Пла.Ми                                              Снимки: Булфото

Гери Дончева и Мариета също направиха премиера с дуетния си рап „Добре ли е” и клипа към него, като сътвориха сложна хореография на неголямата сцена.

Гери Дончева, Михаела Стоичкова и Мариета

Сред гостите дошли да уважат двойната премиера на „Селект Мюзик медия” бяха Мика Стоичкова, която се появи заедно с майка си, Ивана Скендерова, Златка Димитрова (Черната Златка). Биляна Йотовска, придружена от мъжа в живота си световния шампион по културизъм Димитър Димитров, бе бурно аплодирана след прожекцията на видеото. В него тя се превъплъщава в жената-котка хищник, а перфектното й тяло е изрисувано с оригинален бодиарт. Това е първият клип, в който тя участва заедно с половинката си Митко, който пък идеално се справя с ролята на нейн господар, владеещ положението посредством притегателната сила на парите.

Георги Енчев, Димитър Димитров, Биляна Йотовска и Адриан Рачев-Румънеца

„Премиерата изгледа и режисьорът на клипа Йордан Петков, който оригинално визуализира темата за младите девойчета, ставащи лесна плячка на обиграни по-възрастни мъже, чрез героите на моделката и културиста.

За премиерната вечер – също като в клипа, Румънеца, Енчев, НАСО и Пла.Ми бяха изрисувани със специален флуорисцентен грим, осветяван от специални лампички, монтирани под козирките на шапките им, което им придаде страховит вид.

„Темата за младите девойки, които стават лесна плячка на мъже, свикнали да ги водят по хотелски стаи за по една нощ, е изключително актуална от години. Може да се каже, че това се превърна в социален проблем за обществото ни, а за участниците в меркантилната „заварка” са намесени мъжко его и лайфстайл”, заяви Жоро Енчев. А Румънеца заключи в типичния си хумиристичен, но пълен с реализъм стил: „Всъщност изводът е, че хубавите ябълки прасетата ги ядат”.

Биляна Йотовска
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7061 |01.10.2013 EventEase представя: Danny Byrd *Мixtape 5* 12 октомври . 0| 11456 |26.09.2013 „Хотел” е новият хит на Румънеца и Енчев . 0| 8540 |23.09.2013 NICOLA CONTE live band включи София в турнето си! . 4| 9001 |19.09.2013 Бисер Киров стана "Човек на годината" в Украйна

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads