Реклама / Ads
6| 5662 |22.02.2015 ФРОГ МЮЗИК

Кобзон стана народен артист на Луганск

.
Йосиф Кобзон
Народният артист на СССР и депутат в Държавната дума Йосиф Кобзон получи званието „Народен артист“ на Луганската народна република, предаде РИА Новости. Грамота с почетното звание му бе връчено от лидера на ЛНР Игор Плотницки.
 
Кобзон пристигна в Луганск , за да вземе участие в празнуването на Деня на защитника на Отечеството. Той изнася два концерта - пред гражданите и пред опълченците.

По-късно той ще се отправи към Донецк, за да участва в честванията на 23 февруари.

Йосиф Кобзон, който неотдавна бе включен в „черния списък” на ЕС, отправи послание към българите и политиците у нас. Той бе включен през скайп в предаването „120 минути”. „Симпатизирам на партията, която е за поддържане на мирни, приятелски отношения между нашите страни. На "Атака", донякъде на БСП. На онези обединения, които се борят за мирно съществуване”, призна Йосиф Кобзон и отправи послание към политиците ни:

„Трябва да обичате преди всичко България. Моя страна, моя България, моя любов, моя България. Не е задължително да се оглеждате за сянката на Обама и да слушате какво ви се казва.”

Кобзон твърди, че не е обиден от факта, че има забрана за влизане в ЕС:

„Ако имам желания – ето я Индия, Сингапур... светът е голям. Съжалявам, че не мога да се видя с моите приятели, с Волен Сидеров, с други другари, но това е накърняване на правата ми. Целият ЕС да се нахвърли върху един възрастен артист. Много ще съжалявам, че няма да мога да дойда в любимата си България. Ето, Ованес ми донесе лютеница, сирене.”

„Сложил сте си портрет на Путин, защо”, попита Кобзон водещият Светослав Иванов.

„Сложил съм портрет на Путин, защото уважавам президента си, дори организирахме дружество за уважение на Путин. Това не означава, че трябва да го обичаме, но той е избран от народа. Дай боже и другите държави да имат такива мъдри президенти. Имам нова песен, в която има припев – не искаме чужда територия, с никого не искаме да воюваме, но никого не съветваме да забравя уроците на историята”, обясни Йосиф Кобзон.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 6137 |06.02.2015 Алис Купър стана дядо на близнаци . 0| 5915 |30.04.2014 Международен ден на джаза . 0| 8531 |04.11.2013 Еминем стана №1 на първите награди на YouTube . 4| 8983 |19.09.2013 Бисер Киров стана "Човек на годината" в Украйна

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads